Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту

Дата: 27.01.2023 15:25
Кількість переглядів: 381

 

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ

З МЕТОЮ ВІДВЕДЕННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА І ОБСЛУГОВУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОРІЄНТОВНОЮ ПЛОЩЕЮ 1.0 ГА, ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ В АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕЖАХ РАЙКІВЩИНСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ ЯГОТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, З ПОДАЛЬШИМ ПРОДАЖЕМ ПРАВА ОРЕНДИ НА ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ НА ЗЕМЕЛЬНИХ ТОРГАХ (АУКЦІОНАХ)

 

Детальний план території розроблено з метою визначення планувальної організації та функціонального призначення і параметрів забудови, а також містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, визначення її цільового призначення та внесення відомостей до Державного земельного кадастру.  Детальним плануванням передбачається  розміщення рекреаційних будинків  для постійного проживання та  використання протягом року (8 будиночків) та рекреаційних будинків для тимчасового проживання (8 будиночків). Під час розроблення детального плану було враховано законодавчі та нормативні документи: Земельний кодекс України, Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку», ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні».

Детальний план території складається з Пояснювальної записки, додатків і графічних матеріалів у паперовому вигляді та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається оцінка існуючого стану території, архітектурно-планувальне, інженерне забезпечення та розміщення інженерних мереж та споруд, містобудівні заходи з охорони навколишнього середовища, цільове призначення земельної ділянки.

 

До графічних матеріалів містобудівної документації входять:

-схема розташування земельної ділянки у планувальній структурі території територіальної громади;

-план існуючого використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель;

-проектний план та схема проектних обмежень у використанні земель;

-план функціонального зонування території;

-план червоних ліній,

-схема транспортної мобільності та інфраструктури;

-схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування;

-креслення поперечних профілів вулиць.

 

              Склад графічних матеріалів землевпорядної документації:

 - схема розташування земельної ділянки;

 - кадастровий план земельної ділянки;

 - відомість вирахування площі земельної ділянки;

 - перелік обмежень щодо використання земельної ділянки;

 - відомість про встановлені межові знаки.

 

 Замовником  містобудівної та землевпорядної документації є Яготинська міська рада Бориспільського району Київської області, а розробником – ФОП «Галас С.В.».

 Підстава розроблення – Рішення Яготинської міської ради Бориспільського району Київської області №3734-34-VIII від 28 липня 2022 року «Про розробку детального плану території з метою відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, орієнтовною площею 1,0 га, за межами населеного пункту в адміністративних межах Райківщинського старостинського округу Яготинської міської ради, з подальшим продажем права оренди на земельну ділянку на земельних торгах (аукціонах)».

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту можна ознайомитися за адресою: 07700, Київська обл., Бориспільський р-н, м. Яготин, вул. Незалежності, буд. 110. Відповідальним за забезпечення організації розгляду пропозицій громадськості є – виконувач обов'язків начальника відділу з питань містобудування та архітектури апарату Яготинської міської ради Ільчук Аліна Ігорівна.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 27.01.2023 р. по 25.02.2023 р. у приміщенні Яготинської міської ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

ДОДАТОК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора