Пошук

Громадське обговорення

Дата: 27.01.2023 15:28
Кількість переглядів: 351

Яготинська міська рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення проєкту документа державного планування містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території з метою будівництва комплексу з проведення профілактичного карантинування та вирощування свиней на території Яготинської територіальної громади Бориспільського району Київської області (за межами населеного пункту)» відповідно до вимог Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку".

Оголошено початок процедури громадського обговорення проєкту та звіту СЕО документа державного планування  «Детальний план території з метою будівництва комплексу з проведення профілактичного карантинування та вирощування свиней на території Яготинської територіальної громади Бориспільського району Київської області (за межами населеного пункту)», які будуть тривати у період з 27.01.2023 по 25.02.2023 р. включно.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту можна ознайомитися за адресою: 07700, Київська обл., Бориспільський р-н, м. Яготин, вул. Незалежності, буд. 110. Відповідальним за забезпечення організації розгляду пропозицій громадськості є – виконувач обов'язків начальника відділу з питань містобудування та архітектури апарату Яготинської міської ради Ільчук Аліна Ігорівна.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 27.01.2023 р. по 25.02.2023 р. у приміщенні Яготинської міської ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

ДОДАТОК

ДОДАТОК 2

https://drive.google.com/file/d/1DkBCqEEtgW7VEzLoKZ7SoqybvIeqpIKi/view


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора