Пошук

Укренерго на одну добу 21 лютого скасує обмеження споживання електроенергії у Київській області

Дата: 21.02.2023 08:05
Кількість переглядів: 163

21 лютого у Київській області НЕК Укренерго проводитиме заміри потужності споживання електроенергії, щоб визначити актуальні показники. Вони необхідні для визначення коректних лімітів під час застосування графіків. Для цього на одну добу — з 00:00 до 24:00 будуть скасовані всі обмеження споживання для визначення реальної потреби області в електроенергії.

На виконання вказівки диспетчера Укренерго, стабілізаційні чи екстрені відключення в області упродовж тестової доби здійснюватися не будуть.

Для того, щоб визначити ліміти споживання на кожну область України і Київщини відповідно до реальних потреб, НЕК Укренерго проведе контрольні заміри потужності. На підставі цих даних будуть скориговані ліміти споживання для областей і в тому числі Київській області.

Однак мережі НЕК Укренерго пошкоджені через обстріли і в певних енерговузлах не можуть пропустити 100 % потрібної електроенергії. Щоб запобігти перевантаженню та аваріям, компанія може обмежувати електропостачання в частині Бучанського, Фастівського та Обухівського районів Київщини. За потреби такі обмеження будуть відбуватись згідно стабілізаційних графіків.

Якщо 21 лютого у вас зникло світло, то перевірте статус відключення на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі: причиною може бути локальна аварія або ж відключення згідно з графіком у районах, де електромережа ослаблена через російські атаки.

У разі відсутності інформації на сайті повідомте нам про відключення світла через зручні дистанційні сервіси. Найшвидший спосіб — написати нам в приватні повідомлення на сторінці в Facebook ДТЕК Київські регіональні електромережі. Також можна подати заявку на сайті компанії в розділі «Відсутня електроенергія?». Заявки приймаються в тому числі через кол-центр, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Телефони кол-центру:

+38 (044) 459-07-40,

+38 (067) 495-70-40,

+38 (099) 495-70-40,

+38 (093) 495-70-40.

Енергетики 24/7 роблять усе можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Інформує ДТЕК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора