Про проведення засіданні архітектурно-містобудівної ради

Дата: 11.04.2023 15:36
Кількість переглядів: 366

Фото без описуСьогодні  11.04.2023 року в малому залі Яготинської міської ради відбулося засідання архітектурно містобудівної ради.

В засіданні прийняло участь 10 чоловік, з них 7 членів архітектурно-містобудівної ради (фахівці у сфері будівництва, містобудування та архітектури, представники ДСНС,). Вела засідання голова містобудівної ради, яка ознайомила присутніх з порядком денним.

Члени архітектурно - містобудівної ради розглядали проєкт Детального плану території з метою визначення планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, м. Яготин, Бориспільського району, Київської області, орієнтовною площею 0.1000 га.

Проєкт містобудівної документації був детально вивчений та обговорений членами ради. Шляхом голосування вирішено схвалити проєкт «Детального плану території з метою визначення планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, м. Яготин, Бориспільського району, Київської області, орієнтовною площею 0.1000 га» та винести на затвердження сесії Яготинської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора