Відбулося засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 09.05.2023 15:04
Кількість переглядів: 203

Фото без опису09 травня відбулося засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Наталії Дзюби. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Відповідно до затвердженої на державному рівні постанови Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 р. № 479 було прийнято рішення про утворення місцевої державної надзвичайної протиепізоотичної комісії на території Яготинської міської територіальної громади з метою здійснення оперативного контролю, керівництва та координації діяльності органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, фізичних та юридичних осіб незалежно від форми власності щодо запобігання спалахам особливо небезпечних хвороб, включених до списку Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин, інвазійних хвороб і масовим отруєнням тварин та їх ліквідації.

У рамках засідання було затверджено кошторисну частину проектної документації «Капітальний ремонт проїзду до приміщення Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи Яготинської міської ради (аварійні, відновні роботи та експлуатаційне утримання земель загального користування місцевого значення, комунальної власності у населених пунктах)».

Окремо було обговорено членами виконкому та підтримані рішення, що стосувалося надання дозволів на видалення аварійних дерев за адресою: вул. Лисенка Миколи, 14-а, м. Яготин та поблизу торгового закладу «Домовичок» в м. Яготині за вул. Шевченка, 84-а.

Далі перейшли до визначення тимчасових торгових місць для здійснення виїзної торгівлі в м. Яготині та в старостинських округах Яготинської міської територіальної громади. Крім того, надали погодження ТОВ «Еко Агро-С» на  розміщення об’єктів виїзної торгівлі (автопричепа з бочкою по розливу молока) для провадження господарської діяльності з продажу молока охолодженого власного виробництва в м. Яготині з 10.05.2023 по 31.10.2023 за адресами:

1) вул. Каштанова Алея (поблизу магазину «Магнат»);

2) пров. Говорова (поблизу магазину «Ласуня»);

3) вул. Короленка (поблизу магазину «Комбікорма»);

4) вул. Незалежності (поблизу магазину-кафе «Скорпіон»);

5) вул. Незалежності  (поблизу магазину «Десма»);

6) вул. Олімпійська (поблизу магазину «Ласуня»);

7) вул. Робітнича (поблизу магазину «Продукти»);

8) вул. Мічуріна (поблизу магазину «Продукти»);

9) вул. Дорошенка (поблизу житлового будинку № 23);

10) вул. Ціолковського (поблизу кафе «Самара»).

Також на засіданні члени виконавчого комітету міської ради прийняли рішення про надання дозволу фізичній особі-підприємцю на розміщення дитячих розважальних атракціонів та торговельних наметів для здійснення виїзної торгівлі в м. Яготині з 10.05.2023 по 15.09.2023 по вул. Незалежності (поруч зі стадіоном «Колос» Яготинської міської ради).

Далі учасники зібрання перейшли до блоку питань соціальної сфери. На порядок денний було винесено питання щодо: надання статусу дитини-сироти; щодо призначення та реєстрації громадянина України та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки; надання матеріальної допомоги.

З усіх питань порядку денного прийняті рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

На завершення Наталія Дзюба наголосила, що в період з 15.05-20.05 відбудеться об’їзд Яготинської міської територіальної громади з метою підведення підсумків двомісячника благоустрою та озеленення.

Крім того, вже цієї п’ятниці відбудеться виїзний прийом громадян в с. Сулимівка та в с. Лозовий Яр. Детальна інформація буде розміщення на офіційному вебсайті Яготинської міської ради.

Також, 12 травня відбудеться святковий концерт в Яготинському міському будинку культури з нагоди Дня матері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора