До уваги власників сільськогосподарських тварин!

Дата: 12.05.2023 11:55
Кількість переглядів: 188

Фото без описуЗгідно з планом протиепізоотичних заходів на території Яготинського ОТГ розпочинається проведення весняної диспансеризації ВРХ, ДРХ, коней.

🔺️ Диспансеризація – це комплекс планових протиепізоотичних, лабораторно-діагностичних, лікувально-профілактичних і санітарно-гігієнічних заходів, спрямованих на раннє виявлення ознак захворювань тварин (коней, дрібної рогатої худоби, великої рогатої худоби), профілактику та лікування хвороб.

☝️ Це один із видів обстеження стану здоров’я тварин.

Таким чином виявляють захворювання на ранній стадії, що служить передумовою успішного лікування. Потрібно завжди пам’ятати, що легше попередити, ніж лікувати. А хвороби, виявлені на ранніх стадіях, у більшості виліковні. Навіть, якщо тварина на вигляд здорова, перевіряти її все одно необхідно.

Звертаємось із проханням до всіх власників тварин відповідально поставитися до проведення фахівцями ветеринарної медицини вищезазначених заходів. Тільки тоді ви будете мати гарантії того, що ваша тварина здорова, а продукція від неї – якісна і безпечна.

Для зручності власників тварин додаємо графік проведення досліджень. Якщо виникли запитання звертайтесь за телефоном 5-46-58.

Інформує Яготинська державна дільнича

лікарня ветеринарної медицини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора