Пошук

Яготинській дитячій школі мистецтв - 65!

Дата: 30.05.2023 15:32
Кількість переглядів: 129

26 травня великим чудовим звітним концертом своїх викладачів та учнів Яготинська дитяча школа мистецтв відсвяткувала своє 65-річчя. Розділити радість свята з творчим колективом та юними вихованцями прийшли батьки учнів, випускники та ветерани школи, жителі громади та поціновувачі мистецтва.

За час своєї діяльності заклад відкрив чимало талантів, випустив музикантів і продовжує лишатися для сотень дітей важливим провідником у світ мистецтва.

У фоє Яготинського міського будинку культури, де проходило прекрасне дійство, гостей зустрічала виставка художніх робіт учнів образотворчого відділу закладу.

Під час концерту звучали музичні твори, які мають особливий відгук у серці кожного українця, а також сучасні композиції, які порушують важливі для нашої країни теми. Учні та викладачі ілюстрували твори у сольному виконанні, в дуетах, тріо та ансамблях.

17 випускників школи отримали свідоцтво про початкову мистецьку освіту, 9 з них – свідоцтв з відзнакою.

Добрим словом згадала ветеранів школи, колишніх викладачів та випускників закладу, всіх, кого доля з’єднала та долучила до навчання в стінах Яготинської дитячої школи мистецтв директор закладу Ольга Красна.

Начальник відділу культури та туризму Людмила Соколенко подякувала педагогічному колективу, побажала дітям подальших успіхів і яскравих теплих канікул.

Бажаємо педагогам та їх юним вихованцям міцного здоров’я, мудрості, толерантності й терпіння у нелегкій справі навчання та виховання молодого покоління, творчого натхнення й наснаги у здійсненні всіх творчих задумів, нових здобутків і перемог на тернистій дорозі до мистецького Олімпу, мирного неба і злагоди на благодатній українській землі!

Інформує Відділ культури та туризму

Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора