Пошук

Як обрати професію до душі?

Дата: 31.05.2023 13:30
Кількість переглядів: 125

Фото без описуВибір професії – це важливий етап в житті людини, адже більшу частину свого життя ми присвячуємо саме роботі. І ефективність кожного залежить саме від того, наскільки йому комфортно і приємно займатися тією чи іншою справою. Погодьтеся, адже працювати «в кайф» завжди приємніше, ніж сидіти на роботі «від дзвінка до дзвінка» і рахувати дні до відпустки.

Що чекає Україну та українців у найближчі роки? Які професії та навички матимуть більший попит? Як отримати роботу своєї мрії та реалізувати себе в світі, який швидко змінюється? Працівники Яготинської центральної бібліотеки для дорослих підготували огляд Інтернет-сайтів з профорієнтації «Як обрати професію до душі?» Якщо ви шукаєте відповідь на запитання «Як обрати професію/спеціальність?», то ця добірка ресурсів – тести, книжки і курси – стане вам в пригоді.

Профорієнтація дозволяє зрозуміти, який вид професійної діяльності вам більше підходить; допомагає оцінити власні здібності, інтереси, можливості та усвідомлено обрати майбутню професію; оцінити власний потенціал та розробити стратегію кар’єрного зростання.

Офіційний Інтернет-портал Державної служби зайнятості України. Сервіс з он-лайн тестування.

Цей тест допоможе отримати уявлення про сильні сторони та риси особистості. Він допоможе визначити найкращий кар'єрний шлях та найвищий потенціал доходу.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЄКТ З ПРОФОРІЄНТАЦІЇ ТА ПОБУДОВИ КАР’ЄРИ ОБЕРИ ПРОФЕСІЮ СВОЄЇ МРІЇ.

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ШКОЛЯРІВ.

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ КУРС ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.

Повідомляє Яготинська ЦБС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора