Здійснено комплексну роботу за місцем проживання родин з метою з’ясування обставин вчинення домашнього насильства або реальної загрози повторного його вчинення

Дата: 15.06.2023 15:08
Кількість переглядів: 184

Фото без опису13 червня 2023 року головним спеціалістом Служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради спільно з фахівцем із соціальної роботи Центру соціальних служб Яготинської міської ради з метою з’ясування обставин вчинення домашнього насильства або реальної загрози повторного його вчинення відповідно до п. 18 "Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року № 658, здійснено комплексну роботу за місцем проживання родин, відповідно до повідомлення відділення поліції № 2 Бориспільського РУП ГУ НП в Київській області "Про осіб які, притягувались до адміністративної відповідальності за ст.. 173-1 ч. 1 та ст. 173-2 ч. 2 з 01.05.2023 по 01.06.2023 року".

В родинах де свідками домашнього насильства стали діти проведено відповідну роз’яснювальну роботу не лише щодо неприпустимості вчинення будь яких проявів домашнього насильства, а ще й звернули увагу щодо належного виконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей, за результатами складені всі відповідні акти.

Інформує Служба у справах дітей та сім’ї

Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора