Шановні жителі Яготинської міської територіальної громади. Запрошуємо Вас до участі в розробці Стратегії розвитку громади

Дата: 17.07.2023 14:20
Кількість переглядів: 256

Шановні жителі Яготинської міської територіальної громади.

Запрошуємо Вас до участі в розробці Стратегії розвитку громади.

Яготинська міська рада та Робоча група з підготовки розробки Стратегії Яготинської міської територіальної громади на період до 2027 року розпочали роботу по розробці проєкту Стратегії нашої громади. Наразі проводиться збір статистичних даних для соціально-економічного аналізу громади, опитування її мешканців, в тому числі суб`єктів підприємницької діяльності за окремими анкетами.

Перше таке засідання Робочої групи відбулось 14 липня 2023 року.

Ця Стратегія - це план розвитку нашої громади, яким буде визначено пріоритетні напрямки розвитку, цілі та завдання, обсяги та ресурси для досягнення сталого економічного і соціального розвитку громади.

З метою якісної та змістовної підготовки цього документа, визначення та вирішення проблемних питань у нашій громаді, засобів та заходів на досягнення цілей, участі та колективного обговорення щодо розвитку громади повідомляємо, що з 17 по 31 липня розпочинається проведення опитування (анкетування) жителів громади, суб`єктів господарської діяльності, шляхом анонімного анкетування та заповненням  гугл-анкет.

Гугл-анкети розміщені на офіційному сайті Яготинської міської ради.

Інформація та пропозиції будуть узагальнені міською радою та обговорені під час засідань робочої групи по розробці Стратегії.

Запрошуємо всіх до співпраці, адже у спільній роботі ми зможемо визначити, якою ми хочемо бачити нашу громаду та досягти успіху у втіленні задумів та перетворити їх на реальність.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора