Інформаційний семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці»

Дата: 03.08.2023 13:34
Кількість переглядів: 241

Фото без описуСпеціалістами Служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради спільно з фахівцем із соціальної роботи Центру соціальних служб Яготинської міської ради в Яготинському відділі Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості 03 серпня 2023 року організовано та проведено інформаційний семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».

На семінарі з безробітними обговорено питання:

  • власна безпека, честь та гідність людини;
  • надання допомоги й захисту постраждалим особам;
  • тощо.

Також фахівці обговорили найпоширеніші міфи та стереотипи, пов'язані з торгівлею людьми, а також зазначили, наскільки важливо знати та дотримуватися правил безпечної поведінки при працевлаштуванні, оскільки до тенет торговців людьми може потрапити будь-яка особа, незалежно від віку, статі, соціальної приналежності тощо.

Працівниками Служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради розповсюджено інформаційні листівки «Поради, які будуть корисними перед поїздкою за кордон» та буклети з контактними телефонами «гарячих» ліній з протидії торгівлі людьми. Отримана інформація, безперечно, стане у нагоді та убереже від необдуманих вчинків та неправильних рішень при працевлаштуванні.

Інформує Служба у справах дітей та сім’ї

Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора