До уваги суб’єктів господарювання! Встановлено новий часовий проміжок реалізації алкогольних напоїв у торгівельній мережі (магазинах) та ресторанного господарства (громадського харчування) на території Яготинської міської територіальної громади

Дата: 21.08.2023 16:52
Кількість переглядів: 102

Фото без описуНововведення стосуються реалізаторів алкоголю. Залишилися обмеження й для певних категорій покупців. Насамперед зміни зазнали часові проміжки, коли дозволено продавати алкогольні напої та речовини, вироблених на спиртовій основі.

Відповідно до розпорядження міського голови Яготинської міської ради від  21 серпня 2023 року № 106   внесені зміні до розпорядження «Про заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Яготинської міської територіальної громади».

Згідно з розпорядженням від 21.08.2023 № 106 на території Яготинської міської територіальної громади з 21 серпня 2023 року встановлено нові часові межі продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, які здійснюються виключно суб’єктами господарювання, що мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями:

  • у торгівельній мережі (магазинах) та інших об’єктах (закладах) роздрібної торгівлі з 09:00 години до 22:00 години щоденно, до припинення чи скасування воєнного стану в Україні;
  •  у закладах ресторанного господарства (громадського харчування) з 09:00 години до 22:00 години щоденно, до припинення чи скасування воєнного стану в Україні.

Також ЗАБОРОНЕНО продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі на території Яготинської міської територіальної громади, особам у форменому одязі з числа військовослужбовців та інших правоохоронних органів, представників добровольчого формування Яготинської міської територіальної громади, які залучені до несення служби.

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання усіх форм власності на території Яготинської міської територіальної громади, які зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, здійснювати продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, виключно у часовий проміжок з встановленими обмеженнями та неухильно дотримуватись виконання даного розпорядження.

Крім цього, закликаємо продавців неухильно дотримуватись чинного законодавства: не реалізовуйте алкогольні, слабоалкогольні напої, пиво та тютюнові вироби дітям і підліткам до 18 років. Адже кожен із нас несе відповідальність за виховання майбутнього покоління!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Інформує сектор торгівлі, підтримки підприємництва

та реклами апарату Яготинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора