Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту

Дата: 14.09.2023 15:59
Кількість переглядів: 73

До відома населення Яготинської міської територіальної громади

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту

14 жовтня 2023 р. о 12:00 годині в приміщенні Яготинської міської ради

Дату проведення перенесено на 23 жовтня 2023 р.

Повна назва документа державного планування (далі- ДДП):

1 «Внесення змін до Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури та станції технічного обслуговування по вулиці Мічуріна, 54 в м. Яготині Бориспільського району, Київської області».

Детальний план території розроблено з метою визначення планувальної організації та функціонального призначення і параметрів забудови, а також містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, визначення її цільового призначення та внесення відомостей до Державного земельного кадастру.

Детальним плануванням передбачається будівництво та обслуговування будівлі торгівлі.

Під час розроблення детального плану було враховано законодавчі та нормативні документи: Земельний кодекс України, Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку», ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні».

Детальний план території складається з пояснювальної записки, додатків і графічних матеріалів у паперовому вигляді та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається оцінка існуючого стану території, архітектурно-планувальне, інженерне забезпечення та розміщення інженерних мереж та споруд, містобудівні заходи з охорони навколишнього середовища, цільове призначення земельної ділянки.

Дата  оприлюднення проекту ДДП: шляхом розміщення на офіційному веб – сайті Яготинської міської ради (https://yagotinmiska-rada.gov.ua//) – 14 вересня 2023 року.

Зауваження та пропозиції до проекту державного планування надаються протягом 30 днів з дня оприлюднення, тобто до 14  жовтня 2023року включно.

Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до проекту ДДП. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту можна ознайомитися за адресою: 07700, Київська обл., Бориспільський р-н, м. Яготин, вул. Незалежності, буд. 110. Відповідальним за забезпечення організації розгляду пропозицій громадськості є – виконувач обов'язків начальника відділу з питань містобудування та архітектури апарату Яготинської міської ради Ільчук Аліна Ігорівна.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора