Яготинська міська рада оголошує конкурс оцінювачів

Дата: 09.10.2023 10:00
Кількість переглядів: 50

Фото без описуЯготинська міська рада оголошує конкурс оцінювачів з визначення ринкової (оціночної) вартості об’єктів комунальної власності Яготинської міської територіальної громадии для цілей передачі в оренду через аукціон

Дата проведення конкурсу: 23.10.2023 року.

Час:11:00 год.

Місце проведення: мала зала Яготинської міської ради (каб. 216).

Адреса проведення: вул. Незалежності, 110, місто Яготин, Бориспільський район, Київська область.

Інформація про об’єкт оцінки:

№ п/п

Перелік комунального майна територіальної громади Яготинської міської ради, щодо якого оголошено конкурс на проведення експертної оцінки

1

Частина нежитлового приміщення, площею 1,0 м2, що розташоване на першому поверсі поліклінічного відділення Яготинської центральної міської лікарні

Власник: Яготинська міська рада.

Балансоутримувач майна: КНП ЯМР «Яготинська центральна міська лікарня»

Замовник робіт з виготовлення оцінки:  КНП ЯМР «Яготинська центральна міська лікарня»

Очікувана найбільша ціна надання послуги з оцінки об'єкта: 2500,00 грн. 

 

Кінцевий термін подання документів від претендентів: 20.10.2023 р. до 12.00.

Строк виконання роботи у календарних днях: 10 календарних днів.

Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд комісії:

1. Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності;

2. Інформація про претендента;

3. Копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності.

Інформація про претендента повинна містити:

1. Інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна: кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів тощо.

2. Наявність сертифіката суб'єкта оціночної діяльності.

3. Один і той самий оцінювач може бути залучений до виконання робіт з оцінки одного об’єкта лише одним претендентом. У разі з’ясування факту залучення одного і того самого оцінювача з метою надання послуг з оцінки майна того самого об’єкта декількома претендентами бали за професійний стаж такого оцінювача, а також за його практичний досвід виконання робіт не зараховуються жодному з претендентів.

4. Пропозицію щодо ціни надання послуг з оцінки; документи щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом з інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна  та підписання звіту про оцінку майна; підтвердні документи має засвідчити підписом керівник суб’єкта оціночної діяльності.

До участі в конкурсі з метою надання послуг з оцінки майна можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності. 

Вимогами до учасників конкурсу передбачено наявність складеної відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 27 травня 2021 року № 668-09-VIII, конкурсної документації, яку надано у визначений в інформації про проведення конкурсу строк.

Місцезнаходження комісії, контакті дані: вул. Незалежності, 110, м. Яготин, Бориспільський р-н., Київська обл., телефон (04575)5 56 77,                   e-mail: zemlyotg@ukr.net.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті секретареві комісії (кабінет 217, 2-й поверх приміщення ради).

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора