Оголошення про проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць в населених пунктах Яготинської територіальної громади

Дата: 30.10.2023 15:21
Кількість переглядів: 616

Фото без описуІнформуємо про початок проведення громадського обговорення підсумків щодо перейменування вулиць у населених пунктах Яготинської міської територіальної громади та запрошує всіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Яготинська міська територіальна громада.

Перейменування вулиць здійснюється на виконання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімів» (далі – Закон), Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки». Постійної комісії з питань, пов’язаних з найменуванням/ перейменуванням вулиць, площ, алей, провулків, демонтажу або перенесення пам’ятників, стел тощо, розташованих на території Яготинської міської територіальної громади, затвердженою рішенням  Яготинської міської ради від 15 червня 2022 року № 105 (далі – Комісія), внесена пропозиція щодо переліку об’єктів топоніміки (вулиць), назви яких підлягають перейменуванню.

Перелік вулиць населених пунктів Яготинської міської територіальної громади, назви яких пропонуються до перейменування (підсумок перейменованих вулиць та провулків, розташованих на території Яготинської міської територіальної громади)

Форма проведення громадського обговорення: електронна консультація з громадськістю – на електронну адресу відділу з питань містобудування та архітектури – archiyagotg@ukr.net.

Строк проведення громадського обговорення: протягом двох місяців з дня оприлюднення даного інформаційного повідомлення (з 30 жовтня 2023 року по 30 грудня 2023 року).

Відповідальна особа Ільчук Аліна Ігорівна ( в.о. начальника відділу з питань містобудування та архітектури) адреса: вул. Незалежності, буд. 110, каб. 203, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська оюл.

Консультації надаються в робочий час (понеділок – четвер з 08 до 17 години; п’ятниця - з 08 до 16 години).

Зразок ФОРМА надання зауважень щодо підсумку перейменування вулиць у населених пунктах Яготинської міської територіальної громади

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора