Дотримання Правил благоустрою та торгівлі на території м. Яготина

Дата: 05.06.2018 17:02
Кількість переглядів: 591

Фото без опису5 червня працівниками Яготинської міської ради було здійснено об’їзд території міста щодо дотримання Правил благоустрою і утримання територій в м. Яготині та недопущення несанкціонованої торгівлі суб’єктами господарювання на території міста.

Працівниками відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради під час об'їзду було виявлено правопорушників, які здійснюють торгівлю в невстановленому місці та проведено профілактичну бесіду, в ході якої було складено адміністративний протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Суб’єктам господарювання торгових закладів на Привокзальній площі були вручені Приписи про недотримання Правил благоустрою і утримання територій в м. Яготині та встановлено строки щодо негайного виявлених правопорушень.

Яготинська міська рада нагадує, що торгівля у невстановлених місцях на території м. Яготина  - ЗАБОРОНЕНА, а дотримання Правил благоустрою та утримання територій в м. Яготині, є обов’язковим для виконання всім громадянам.

Пам’ятайте, що стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від триста сорока гривень до тисяча триста шістдесяти гривень) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від вісімсот п’ятдесяти гривень і до тисячу сімсот гривень).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора