Пошук

З Днем пожежної охорони

Дата: 14.04.2017 17:04
Кількість переглядів: 685

Фото без описуВраховуючи вагомий внесок працівників пожежної охорони України у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж, на підтримку ініціативи громадських об’єднань та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Указом Президента України від 11 жовтня 2013 року № 555/2013 встановлено професійне свято - «День пожежної охорони», яке тепер відзначається щорічно 17-го квітня.

Незважаючи на те, що працівники пожежної охорони України святкують своє професійне свято і у «День рятівника», саме цей день не буде зайвим привідом згадати про героїзм і самовідданість наших пожежників.

По першому сигналу про небезпеку вони негайно відправляються туди, де виникає екстремальна ситуація, де потрібно зупинити вогневу стихію, врятувати життя людей.

Пожежникам властиві такі якості, як самовідданість, постійна готовність прийти на допомогу, здатність до самопожертви.

Робітники пожежної охорони в найбільш складних ситуаціях завжди виявляють високі моральні якості, професіоналізм, мужність і особисту дисципліну.

Тож дозвольте привітати Вас з професійним святом та побажати щастя, здоров’я, добра і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах! 

З повагою, міський голова      Наталія Дзюба 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора