День працівника податкової та митної справи!

Дата: 18.03.2018 09:08
Кількість переглядів: 596

Фото без описуШановні працівники податкової служби прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Враховуючи значну роль органів доходів і зборів у забезпеченні єдності і цілісності податкової та митної політики держави Указом Президента України від 11-го жовтня 2013-го № 554/2013 встановлено професійне свято «День працівника податкової та митної справи України», яке тепер відзначається щорічно 18-го березня.

Вашу роль у реалізації податкової політики, формуванні бюджетів різних рівнів важко переоцінити. Від вашого вміння, професійності в значній мірі залежить наповнення державної казни, виконання важливих соціально-економічних завдань.

Вірю, що ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню доброчесного і  неупередженого ставлення до платників податків, подальшій розбудові податкової служби, її модернізації, зміцненню засад прозорості та зрозумілості дій податківців, піднесенню авторитету вашої професії.

Сердечно бажаю вам принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай кожен день наповнює вас енергією оновлення, дарує оптимізм і наснагу вам і вашим родинам – міцного здоров'я, щастя, нових професійних досягнень та благополуччя.

З повагою 

Яготинський міський голова                      Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора