Перевезення учнів початкових класів міських загальноосвітніх шкіл міськими автобусними маршрутами

Дата: 13.11.2018 17:08
Кількість переглядів: 560

Фото без описуЗ 30 жовтня 2018 року набрало чинності рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради про встановлення тарифу на проїзд у міських автобусних маршрутах загального користування у м. Яготині в розмірі 6,00 грн. з пасажира за разове перевезення.

До міської ради почали надходити звернення батьків учнів міських загальноосвітніх шкіл з проханням віднайти можливість зниження ціни за проїзд школярів у міських автобусах.

13.11.2018 під головуванням міського голови  Н.М.Дзюби відбулася нарада з перевізниками, які здійснюють пасажирські перевезення громадським транспортом загального користування по м. Яготину.

За ініціативи перевізників – в.о. начальника ПрАТ «Яготинське АТП-13251» Малиша А.А. та фізичних осіб-підприємців: Васильєва В.Г., Щербини В.А. та Барабаша А.Д. було вирішено, що  учні початкових класів Яготинських загальноосвітніх шкіл у міських автобусних маршрутах загального користування будуть сплачувати 3,00 гривні за разовий проїзд, при наявності учнівського квитка встановленого зразка, окрім вихідних днів. Учнівські квитки є іменними з вклеєним фото учня, зазначенням школи, класу та періоду навчального року, завірені печаткою навчального закладу.

Директорами міських шкіл були підготовлені списки учнів 1-4 класів, які  були надані перевізникам для використання в їх роботі.

Шановні батьки!

Яготинська міська рада звертається до Вас з проханням недопущення випадків підробки іменних учнівських квитків та їх передачі іншим особам.

У випадку виявлення таких фактів учень буде позбавлений можливості здійснювати проїзд у міських автобусах за 3.00 гривні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора