Участь у засіданні колегії

Дата: 26.04.2018 17:13
Кількість переглядів: 633

Фото без опису26 квітня міський голова Наталія Миколаївна Дзюба взяла участь у засіданні колегії Яготинської районної державної адміністрації під головуванням голови В.С. Шмигановського.

Під час засідання було підведено підсумки опалювального сезону 2017-2018 року в Яготинському районі.

Заступник начальника управління агропромислового розвитку адміністрації П.А. Іваніщенко доповів про хід робіт з посіву ранніх ярих та організації посіву пізніх сільськогосподарських культур.

Також було заслухано звіти про виконання в Яготинському районі Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» за І квартал 2018 року та про стан виконання контрольних документів у структурних підрозділах районної державної адміністрації, територіальних органах центральних органів виконавчої влади та в органах місцевого самоврядування за І квартал 2018 року.

Голови виконавчих комітетів Лозовоярівської та Червонівської сільських рад прозвітували щодо виконання ними делегованих повноважень.

За результатами засідання головою Яготинської райдержадміністрації В.С. Шмигановським були надані відповідні доручення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора