Обласний Форум "Нульова смертність на дорогах Київщини"

Дата: 29.11.2017 17:19
Кількість переглядів: 597

Фото без описуВ рамках тижня безпеки дорожнього руху в Україні та на підтримку Національної стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні, під патронатом голови Київської обласної державної адміністрації 29 листопада 2017 року, в приміщенні торгово-промислової палати України відбувся обласний Форум «Нульова смертність на дорогах Київщини».

Форум зібрав посадовців державного та регіонального рівня, а також незалежних експертів, зацікавлених у підвищенні безпеки руху та зменшенні числа ДТП на українських дорогах.

У  першій частині Форуму прозвучала доповідь про результати комплексного міжгалузевого дослідження дорожнього руху на Київщині.

Учасники Форуму представили пропозиції змін в державній політиці у сфері безпеки дорожнього руху та інфраструктурні рішення, покликані зменшити рівень смертності та травматизму на українських дорогах. Також відбулась презентація дослідження аварійності на дорогах Київської області, яке дозволяє виробити рекомендації для подальших дій для Київської області.

За підсумками Форуму була ухвалена резолюція, яка міститить детальний план дій у сфері забезпечення безпеки руху в Київській області.

Надалі відбулась розширена нарада у голови Київської облдержадміністрації О.Л. Горгана.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора