В гості з концертом

Дата: 02.04.2019 17:22
Кількість переглядів: 475

Фото без опису25 березня 2019 року в місцевому садочку «Берізка» відбувся концерт за участі учнів школи мистецтв в рамках «дитячої філармонії». До речі, серед артистів були вихованці, а ще і випускники минулих років дошкільного навчального закладу «Берізка».

Малеча зустрічала юних музикантів щирими посмішками та гучними оплесками. Дошкільнята із задоволенням слухали гру на фортепіано, гітарі, скрипці, синтезаторі, бандурі, акордеоні та  вокальні і літературні номери. Хоча учасники концертної програми й самі не так давно відвідували дошкільні навчальні заклади, але того дня почувалися у садочку як поважні гості, запрошені показати свою майстерність володіння  на різних видах інструментів.

В переповненому залі панувала надзвичайно тепла і затишна атмосфера. Такі заходи важливі і необхідні, як для дітей-дошкільнят так і для учнів школи мистецтв, адже під час концертів вони отримують уявлення про музичні інструменти, різні жанри  музики, які залишають яскравий слід в емоціях та піднімають мотивацію до занять музичним мистецтвом.

Допомогли створити мандрівку у світ музики – Настя Середа, Настя Седракян, Влада Ткаленко, Саша Шадловський, клас викладача З.П. Гудкової; Ніка Романій, Настя Тігалова, Женя Демиденко, Поліна Ігнатенко, Даша П’ята, Саша Хорольський, Денис Романій, клас викладача І.Б. Самоп’ят; Віка Бакуменко, клас викладача С.Л. Старостіної; Наташа Красна, Саша Новак, Вітя Післару, клас викладача О.С. Красної; Наташа Красна, Аня Романова, клас викладача С.С. Гладишевої;  Єва Супрун, Софія Міщенко, Джулія  Бовкун, клас викладача О.В. Опанасенко; Влад Сухенко, клас викладача В.О. Озеракіної. Концертмейстери концерту В.О. Озеракіна та А.М. Романова.

Артисти отримали масу вражень від спілкування з юними слухачами та велике задоволення від отриманих солодощів від завідуючої дошкільним навчальним закладом «Берізка» Ольги Вікторівни Рибинської.

Викладачі та учні школи мистецв дякують керівництву ДНЗ «Берізка» за теплий прийом, затишну атмосферу та підтримку  юних талантів.

Алла Романова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора