Засідання голів та членів первинних ветеранських організацій міста Яготин

Дата: 19.03.2019 15:24
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

19 березня в залі засідань Яготинської міської ради відбулося засідання круглого столу за участі голів та членів  первинних ветеранських організацій міста Яготин під головуванням Яготинського міського голови Наталії Миколаївни Дзюби.

Під час засідання були розглянуті питання:

Пільговий проїзд у міському маршрутному автотранспорті загального користування м. Яготина особам, які мають право на безкоштовний проїзд відповідно до законодавства України, та пенсіонерам за віком, які зареєстровані в адміністративних межах Яготинської міської ради.

Капітальний ремонт пішохідного мосту над залізничними коліями, що сполучає вулиці Вокзальна та Привокзальна у м. Яготин.

Ремонт асфальтового покриття доріг по м. Яготин.

Сплата споживачами за спожиті послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Дотримання Правил благоустрою жителями міста.

До засідання долучились почесний громадянин міста Яготин  В.Г. Ярема, голова Яготинської районної державної  адміністрації В.С. Шмигановський, голови громадських організацій, представники засобів масової інформації та жителі міста.

Присутні мали змогу обговорити питання порядку денного та задати запитання Віктору Григоровичу Яремі та керівному складу міської ради. До уваги учасників засідання було підготовлено інформаційні матеріали для перегляду та ознайомлення.

Зокрема присутні задавали запитання щодо  видачі талонів на пільговий проїзд у міському маршрутному автотранспорті загального користування м. Яготина, щодо ремонту доріг міста, щодо завершення ремонтних робіт пішохідного мосту над залізничними коліями, що сполучає вулиці Вокзальна та Привокзальна у м. Яготині та інші.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора