Пошук

Дорогі жителі міста Яготин!

Дата: 29.12.2017 09:25
Кількість переглядів: 492

Від усього серця рада вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Ось і відходить у минуле ще один рік, сповнений надій і тривог, перемог, здолання перешкод та здійснення планів.

Ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього рідного Яготина. Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

Рік, що минає, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав поштовх у майбутнє. Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному Любові та Віри в себе, процвітання нашому місту та Україні. Я переконана, що разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному добра. Подаруємо найдорожче і найцінніше - любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Хай Різдвяна зоря запалить у Наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

З Новим  роком та Різдвом Христовим!

 

З найкращими вітаннями
Яготинський міський голова         Наталія Дзюба

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора