Регіональний та місцевий економічний розвиток

Дата: 26.04.2018 17:25
Кількість переглядів: 583

Фото без опису25 квітня у Вінницькому центрі розвитку місцевого самоврядування розпочався навчальний візит на тему: "Регіональний та місцевий економічний розвиток" організований Київським відокремленим підрозділом Установи "Центр розвитку місцевого самоврядування" за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону України.

Секретар Яготинської міської ради Т.І. Рубанчук, депутат Яготинської міської ради VII скликання Л.В. Дзюбак, начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради О.М. Кудрявський зустрілися з учасниками навчального візиту з Львівської та Київської областей.

Всіх учасників було ознайомлено з туристичним та економічним потенціалом м. Вінниця, а також презентовано проекти "МЕР" в об’єднаній територіальній громаді Вінницької області.

26 квітня в Іванівській об’єднаній територіальній громаді представники Яготинської міської ради знайомились з інвестиціями в сільське господарство та з умовами створення кластеру виробництва м’ясної продукції.

В Лука-Мелешківській ОТГ учасників навчального візиту було проінформовано про інноваційні методи ведення сільського господарства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора