Пошук

Засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Яготинської міської ради

Дата: 20.03.2019 17:30
Кількість переглядів: 443

20 березня в приміщенні Яготинської міської ради відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Яготинської міської ради, яке провів керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради, заступник голови адміністративної комісії – В.А. Галицький.

На розгляд комісії надійшло три протоколи про адміністративне правопорушення скоєних громадянином м. Яготина. Протоколи складені та направлені відділом контролю за благоустроєм Голосіївської районної в м.Києві державної адміністрації за вчинення правопорушення передбачених ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі - КУпАП) "Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів".

За результатами голосування членами комісії було накладено адмінстягнення (по двум протоколам) у вигляді штрафу за порушення ч. 1 ст. 152 КУпАП.

За підсумками інших голосувань було вирішено повернути один протокол про адміністративне правопорушення, відповідно до ст. 254 КУпАП, оскільки протокол у разі його оформлення, складається не пізніше двадцяти чотирьох годин з моменту виявлення особи, яка вчинила правопорушення, у двох примірниках, один із яких під розписку вручається особі, яка притягається до адміністративної відповідальності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора