Святковий концерт до 8 березня - Міжнародного дня прав жінок і миру

Дата: 06.03.2018 17:32
Кількість переглядів: 1248

Фото без опису6 березня у актовій залі районного будинку культури, для жінок Яготинщини, відбувся яскравий святковий концерт. Одним з основних подарунків свята була концертна програма, яку розпочав поет, співак, композитор, виконавець власних пісень Борис В’юн.

Ведуча, Наталія Вовк, привітала жінок зі святом 8 березня – Міжнародним днем прав жінок і миру.

Все найпрекрасніше на землі пов’язане з вічним і незабутнім образом жінки-матері, жінки-громадського діяча, жінки-трудівниці, слухняної, працьовитої доньки, тобто - найчарівнішої, найенергійнішої, завжди привабливої і за необхідності вимогливої половини людства. Тому марні зусилля лютої зими протидіяти святу!

«Цього року депутатський корпус Яготинської міської ради VII скликання, міський голова Н.М. Дзюба та виконувач обов’язків голови Яготинської райдержадміністрації О.І. Рудніцька спільно вирішили подарувати чудову святкову програму, адже весна не розпочнеться, якщо не привітати жінок зі святом Весни», - наголосила Наталія Вовк.

«Жінки віддавна є надійною опорою на роботі, в соціальній сфері, в сім’ї і господарстві. Невичерпна енергія, оптимізм, материнська лагідність і турбота про дітей постійно додають наснаги у складні часи. Ніжні, працьовиті руки, добре, чуйне серце, неперевершена врода є справжньою окрасою народу України, гордістю і надією молодої держави», - зазначила ведуча національного телебачення Ірина Макеєва.

Заходи продовжились піснею у виконанні народного артиста України, композитора, поета-пісняра, телеведучого, засновника та голови журі багатьох всеукраїнських пісенних конкурсів, кавалера ордена «За заслуги» ІІІ та ІІ ступенів  - Мар’яна Гаденка.

Мар'ян Ілліч Гаденко вийшов на сцену зі своїми душевними, надзвичайно проникливими піснями, які запали в душу кожному. Дійство було просякнуте любов'ю глядача до справді народного артиста. Власне, кожен артист запам'ятався глядачам чимось особливим, пробудив у душі щось сокровенне.

Свою музичну творчість дарувала і співачка, педагог, лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, володарка Гран-прі Міжнародного конкурсу «Морська мушля» в Болгарії Тетяна Кисляк. 

Заслужений артист України Анатолій Демчук дарував чудовий настрій яготинцям і гостям міста, бо посмішка і добра атмосфера так необхідна нам в стрімкому сучасному житті.

Приємним видався передсвятковий вечір, жінки з блиском в очах та посмішками на вустах радо зустрічали всіх учасників заходу, аплодували та віддавали їм свої щирі емоції, адже святкові дійства на 8 Березня завжди були особливими, тому що весна, як і жінка дає початок розвитку і розквіту природи та життя. Саме жінка, як природні стихії і явища має разнобарв'я емоцій, настроїв, дій і вчинків. Вона як буревій може знищити все на своєму шляху, і як новий день дати воскресіння. Жінка — неповторна і непередбачувана, така проста і водночас нездоланна, сильна і слабка, ніжна і терпка. Багато можна віднайти порівняльних слів, епітетів і зворотів, але рух — це життя, а життєва енергія — це жінка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора