Урочистості до Дня працівників сільського господарства

Дата: 17.11.2017 17:34
Кількість переглядів: 1544

Фото без описуЩорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства, але сьогодні, 17 листопада напередодні професійного свята у затишній залі Яготинського районного будинку культури зібрались керівники місцевої та районної влади, а також ті хто розумом і руками, серцем і душею та з великою любов’ю ставляться до землі, та забезпечують добробут держави - працівники сільського господарства. 

Велику подяку за нелегку працю висловлювали перший заступник голови Яготинської райдержадміністрації О.І. Рудніцька та заступник голови Яготинської райради О.П. Усенко. 

Заступник директора департаменту агропромислового розвитку Київської облдержадміністрації Я.О. Гусак привітав аграріїв Яготинщини з професійним святом від імені голови Київської облдержадміністрації О.Л. Горгана та директора департаменту агропромислового розвитку Київської ОДА С.М. Шупика. «В цей день ми шануємо тих людей, які обрали найважливішу та найтяжчу турботу – працювати на землі», - відзначив Ярослав Олександрович.

За вагомий внесок в агропромисловий розвиток та з нагоди професійного свята Я.О. Гусак вручив грамоти департаменту  агропромислового розвитку КОДА головному агроному ТОВ «Яготинський райагротехсервіс» В.В. Марченку, заступнику директора ДП «Богданівське» Г.С. Остапець.

Міський голова Н.М. Дзюба привітала присутніх, адже без перебільшення – це всенародне свято, оскільки від повсякденної хліборобської праці залежить здоров’я нації, добробут нинішнього та майбутнього поколінь. І саме фермерами та сільськими трудівниками полиці наших магазинів наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній оселі є і хліб, і до хліба. 

Наталія Миколаївна, вручила грамоти та цінні подарунки головному агроному ПАТ «Яготинське» В.В. Царинному та працівнику токового господарства ТОВ «Агро-С» П.В. Бабичу за вагомі здобутки, особистий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника сільського господарства України.

Подякою голови Яготинської міської ради Н.М. Дзюби та цінними подарунками за особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері розвитку фермерської галузі на Яготинщині, надання значної допомоги для життєдіяльності міста, активну громадянську подяку та з нагоди Дня працівника сільського господарства України були відзначені голова фермерського господарства «ВАЯК» В.М.Бойко, директор Приватного сільськогосподарського підприємства «ВІРА» С.К. Козинець та голова фермерського господарства «ЛІРА-АГРО» І.В. Лісова.

«Яготинський маслозавод,  60 років тому будувався, як завод, щоб переробляти продукцію, яку виробляє працьовитий житель Яготинського краю. Спільними зусиллями ми славимо наш край, нашу землю», - відзначив О.О. Сіренко.

Олександр Олександрович вручив сертифікати та цінні подарунки кращим колективам молочнотоварних ферм Яготинщини: за зайняте І місце по здачі молока на ПАТ «Яготинський маслозавод» в кількості 1796 тон представнику ТОВ «Кравченка», ІІ місце - Дочірньому підприємству «Богданівське», ІІІ місце - Дочірньому підприємству «ЛАН» с. Черняхівка.

«Шановні керівники підприємств створюйте безпечні умови для праці своїм трудівникам, бо безпека людини завжди перебуває на першому місці», - відзначив голова обласної профспілки працівників сільського господарства В.М. Хвостіков та вручив цінні подарунки працівникам агропромислового сектору Яготинського краю.

З теплими словами вітання звернувся до присутніх і начальник управління агропромислового розвитку Яготинської райдержадміністрації В.І. Малюга та вручив грамоти і цінні подарунки працівникам фермерських господарств Яготинщини за вагомий внесок у розвиток аграрного сектору.

За традицією всім присутнім у залі запропонували скуштувати запашний коровай з урожаю 2017 року, який пахне медом, сонцем, рясними дощами та ланами. 

Хвилиною мовчання вшанували людей, які пішли за межу життя, але залишили після себе неймовірний досвід. 

Подарунком для  присутніх стала театралізована вистава від працівників Яготинського районного будинку культури «День трударя».

Всі присутні насолоджувались святковим концертом: піснями від заслуженої артистки естрадного мистецтва України Алли Васик, вокального ансамблю Яготинського районного будинку культури «Мереживо», новоствореного вокального ансамблю Яготинського РБК «Яготинські самоцвіти» та Тетяни Любенко.

Чудовий святковий концерт подарував український композитор-пісняр, народний артист України Мар'ян Ілліч Гаденко та шоу гурту «Козаки».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора