Засідання сорок третьої сесії Яготинської міської ради

Дата: 06.12.2018 17:37
Кількість переглядів: 529

Фото без опису6 грудня у сесійній залі міської ради відбулось засідання сорок третьої сесії Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У сесії взяли участь: керівний склад Яготинської міської ради, члени виконавчого комітету міської ради В.Ф. Сапронайтіс, С.В. Яценко, депутат Яготинської районної ради VII скликання Р.І. Шулла, представник ТОВ «Крокус» Б.В. Писаренко, представники громадської організації «Від Родини До Родини», керівники комунальних підприємств міської ради, жителі міста та представники засобів масової інформації.

На початку засідання депутати Яготинської міської ради прийняли рішення про звернення:

- до Президента України, Прем’єр - міністра України, Голови Верховної Ради України, Генерального прокуратура України щодо необхідності реагування на ситуацію, що склалася на ринку електричної енергії;

- до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.

Надалі затвердили звіт про виконання міського бюджету за перше півріччя 2018 року по доходах в сумі  24 800 317,78 гривень та по видатках в сумі  24 850 535,75 гривень. В тому числі :

- по загальному фонду міського бюджету затвердили звіт  по доходах в сумі 24 644 117,27 гривень та по видатках в сумі 20 069 019,11  грн. гривень.

- по спеціальному фонду міського бюджету затвердили звіт по доходах в сумі 156 200,51 гривень та по видатках в сумі 4 781 516,64  гривень.

Також було заслухано звіти і керівників комунальних підприємств міської ради за ІІІ квартал 2018 року (будуть опубліковані на офіційному веб-сайті Яготинської міської ради).

Враховуючи подання комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» депутати погодили штатний розпис в кількості 74 (сімдесят чотири) штатних одиниці.

«В минулому році було погоджено штатний розпис підприємства в кількості 67 працівників, у цьому році – 74. Це три водії тракторів, два прибиральники території громадської вбиральні та два робітники з благоустрою, які будуть задіяні при вивезенні ТПВ», - зауважив керівник КП «Комунальник» А.В. Стріха.

У зв’язку з кадровими змінами були внесені зміни до складу:

- конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності територіальної громади міста Яготин;

- комісії Яготинської міської ради з розгляду земельних спорів;

- постійної комісії Яготинської міської ради з питань Регламенту, депутатської етики, правової політики, взаємодії із засобами масової інформації та контролю за виконанням рішень ради та виконавчого комітету;

- постійної комісії Яготинської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та інвестування.

Враховуючи звернення Яготинської районної ради ветеранів війни, праці та військової служби та депутата міської ради М.О. Пелеханя було внесено зміни до рішення Яготинської міської ради від 14.06.2018 № 1447-35-VІІ «Про встановлення місцевих податків на території міста Яготина на 2019 рік», зокрема встановлено додаткові пільги по сплаті податків на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Надалі депутати внесли зміни до рішення Яготинської міської ради від 21.12.2017 № 1199-29-VIІ «Про міський бюджет м. Яготина на 2018 рік», в частині:

- виділення коштів комунальному підприємству міської ради «Комунальник» на проведення капітального ремонту мосту через залізничні колії в сумі 1 млн. грн.;

- придбання пального для роботи комунального підприємства міської ради «Комунальник» в осінньо-зимовий період в сумі 115 тис. грн.;

- придбання коробки передач комунальному підприємству міської ради «Комунальник» для автомобіля ГАЗ-53 в сумі 8,500 грн.;

- виділення субвенції відділу освіти Яготинської райдержадміністрації для проведення ремонту системи опалення в Яготинському НВК № 3 в сумі 100 тис. грн.;

- на виготовлення опорного історико-архітектурного плану в сумі 300 тис. грн.

В ході засідання було затверджено Порядок організації виїзної торгівлі, виставкової діяльності та проведення ярмарок у м. Яготині.

Депутати розглянули документи та надали дозвіл комунальному підприємству Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційної контора» на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок.

Наостанок було розглянуто ряд земельних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора