Вітання з 90-ю річницею Дня народження Олександра Васильовича Самоп’ята

Дата: 10.08.2017 17:39
Кількість переглядів: 676

Фото без опису10 серпня Олександру Васильовичу Самоп’яту виповнилося 90 років. Цього дня ювіляра прийшли привітати керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький, голова міської первинної ветеранської організації О.К. Колесник та голова Яготинської районної організації ветеранів України В.С. Ляшенко.

Керуючий справами виконавчого комітету Володимир Анатолійович від імені міського голови привітав ювіляра з 90-річницею дня народження та вручив подяку за багаторічну сумлінну працю на благо громади Яготинщини, героїзм, відвагу і самопожертву у роки Великої Вітчизняної війни, особистий внесок у відбудову рідної держави та розвиток кіномережі Яготинського району, активну громадянську позицію.

Володимир Анатолійович побажав доброго здоров’я і довгого щасливого віку під Божим і людським благословенням, гарного настрою, молодості в серці, наснаги й сили, щоб був щасливий кожен день.

Фото без описуГолова міської первинної ветеранської організації О.К. Колесник та голова Яготинської районної організації ветеранів України В.С. Ляшенко долучилися до вітань та побажали, щоб завжди, аж до сторіччя, ювіляра супроводжувала щаслива зоря удачі, а у домі панувала любов, злагода та добробут на довгі роки!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора