Звіт Яготинського міського голови за 2018 рік

Дата: 24.01.2019 17:40
Кількість переглядів: 731

Фото без опису24 січня в залі засідань Яготинської міської ради відбувся звіт міського голови перед громадою міста за 2018 рік. 

Заслухати звіт міського голови прийшло чимало яготинців, зокрема депутати Яготинської міської ради VI та VII скликання, члени виконкому, ради підприємців, координаційної ради та громадських організацій, керівництво Яготинської райдержадміністрації та райради, фізичні особи-підприємці, представники підприємств, установ та організацій, громадські інспектори Яготинської міської ради, голови первинних ветеранських організацій, небайдужі мешканці міста та представники засобів масової інформації.

Міський голова Наталія Миколаївна наголосила, що це не персональний звіт однієї людини – міського голови, а щоденна, систематична, кропітка робота тисяч яготинців, які кожного дня працюють над розбудовою нашого міста.

«Звітуючи про роботу за вказаний період, хочу подякувати всім, хто разом з міською владою сумлінно працював над вирішенням поставлених завдань – це  депутати, члени виконкому міської ради, колективи комунальних підприємств, представники громадськості, всі ті, хто прикладав свої зусилля для того, щоб наше місто було кращим. Кожен із нас є частинкою громади. І тому усвідомлюю і наголошую, що весь позитив, якого вдалося досягти, – це наші спільні здобутки. Разом з тим і нерозв’язані проблеми, яких ще, на жаль, вистачає, – теж спільні. Хто не працює – той не має проблем. Я ж постійно звіряю свої кроки, свої дії з громадою, яка мене обрала», - зауважила Наталія Миколаївна.

Робота міської ради, виконавчого комітету протягом звітного року, як і всіх попередніх років, спрямовувалась на вирішення таких основних напрямів: виконання міського бюджету, забезпечення роботи галузей житлово-комунального господарства у сфері надання якісних послуг населенню міста; покращення благоустрою міста тощо.

Зокрема, міський голова звітувала про:

- діяльність депутатського корпусу, виконавчого комітету та апарату міської ради;

- структуру апарату Яготинської міської ради;

- роботу зі зверненнями громадян;

- інформаційну діяльність;

- бюджет;

- благоустрій міста;

- житловий фонд;

- водопостачання та водовідведення;

- вуличне освітлення;

- спеціалізоване комунальне підприємство «Ритуал»;

- комунальні дороги міста;

- щодо транспорту;

- земельні відносини;

- торгівлю;

- питання соціального захисту;

- фізкультуру і спорт;

- урочисті та святкові заходи;

- міжнародні зв’язки;

- об’єднання громад.

Яготинська міська рада звертає Вашу увагу, що з розширеним звітом міського голови перед громадою міста за 2018 рік можна ознайомитись найближчого часу на офіційному веб-сайті Яготинської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора