Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 27.02.2019 17:42
Кількість переглядів: 441

Фото без опису27 лютого відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У засіданні взяли участь: керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради, депутати Яготинської міської ради VII скликання, представники засобів масової інформації.

На початку члени виконавчого комітету погодили зміни до фінансових планів комунальних підприємств міської ради на 2019 рік.

Розглянувши подання генерального директора Товариства з додатковою відповідальністю «Яготинський маслозавод» О.О.Сіренка, з метою забезпечення безпеки для жителів міста, уникнення дорожньо-транспортних пригод було прийнято рішення про облаштування пішохідних переходів пристроями примусового зниження швидкості руху транспорту по вулиці Шевченка у місті Яготині (поблизу зупинки громадського транспорту «Маслозавод» та поблизу адміністративного будинку ТДВ «Яготинський маслозавод»).

Виконком Яготинської міської ради підбив підсумки роботи зі зверненнями громадян у 2018 році. Зокрема, протягом  2018 року до Яготинської міської ради надійшло 3489 звернень. Згідно графіка, затвердженого міським головою, проведено 212 особистих прийомів громадян міським головою та його заступниками, на яких звернулося  285 осіб з усними зверненнями, з них - 19 колективних; 123 звернення - прямий телефонний зв'язок «Гаряча лінія» та видано 1809 довідок. До Яготинської міської ради протягом 2018 року надійшло 17 запитів, відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

«Було зроблено вибірку по зверненням громадян: за 2015 рік до міської ради звернулось 5364 громадянина, за 2016 – 5427, 2017 – 4902, 2018 – 3482. Тобто спостерігається стійка тенденція до зменшення кількості звернень», - зауважив керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А.Галицький.

В ході своєї роботи були прийняті рішення про присвоєння та зміну поштових адрес, надання дозволів на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж, погодження режиму роботи закладу торгівлі; зарахування на квартирний облік та надання матеріальної допомоги жителям м.Яготина.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора