Пошук

Ми пам’ятаємо ваш подвиг

Дата: 08.05.2017 17:44
Кількість переглядів: 513

Сьогодні Яготинська міська рада спільно з Яготинською районною державною адміністрацією та райрадою провели вручення подяк з цінними подарунками 16 ветеранам Другої світової війни Яготинщини за героїзм, відвагу і самопожертву у роки Другої світової війни, багаторічну плідну працю на благо громади Яготина, практичний життєвий досвід, важливий особистий внесок у розбудову рідного міста. Вручення провели керуючий справами виконавчого комітету В.А. Галицький, голова Яготинської міської територіальної організації ветеранів України О.К. Колесник, завідувач сектору внутрішньої політики, інформації та зв'язку Яготинської райдержадміністрації А.О. Кирик та головний спеціаліст загального відділу райради В.В. Сиротенко.

Володимир Анатолійович від імені міського голови вітав сивочолих ветеранів за почуття патріотизму у серці, яке допомогло вибороти перемогу, адже зараз вони – найкращий приклад наслідування для підростаючого покоління.

Лунали побажання ветеранам міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.

Тим хто пройшов лихоліття війни, зараз вже більше дев'яносто років. Але навіть через сім десятків років, що минули з дня завершення війни, спогади в їх пам'яті свіжі. Все нібито було вчора, в їхніх очах - сльози, а в пам'яті - обличчя людей, які не повернулися з війни.

Війни закінчуються, а історія вічна. Пішла в історію і Друга світова війна. Але в пам’яті людській їй ще жити довго, тому що її історія написана кров’ю солдатів і слізьми матерів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора