Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 31.07.2018 17:47
Кількість переглядів: 564

Фото без опису31 липня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У засіданні взяли участь: керівник спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради І.М. Смаглій, представник фізичної особи-підприємця А.Г. Васюта та представники засобів масової інформації.

На початку засідання члени виконавчого комітету з метою встановлення єдиного порядку для суб’єктів господарювання всіх форм власності та громадян, що здійснюють виїзну торгівлю та виставкову діяльність у м. Яготині прийняли рішення відповідно до якого рекомендують сесії Яготинської міської ради сьомого скликання затвердити Порядок організації виїзної торгівлі та виставкової діяльності у м. Яготині.

З метою встановлення економічно обґрунтованої вартості ритуальних послуг та відповідно до Єдиної методики визначення вартості надання громадянам необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, реалізації предметів ритуальної належності, затвердженої наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 19.11.2003 № 194 члени виконавчого комітету затвердили тарифи на окремі види ритуальних послуг, які включено до необхідного мінімального переліку ритуальних послуг та надаються суб'єктами підприємницької діяльності м. Яготин Кисіль В.Г, Васютою Р.М. та спеціалізованим комунальним підприємством Яготинської міської ради «Ритуал».

Традиційно члени виконкому розглянули документи та прийняли рішення про надання дозволу на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж; про зміну поштових адрес; про зарахування на квартирний облік; про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора