Вітання до Дня юриста

Дата: 08.10.2018 17:49
Кількість переглядів: 543

Фото без описуФахівці правознавці, досконально знайомі з юридичними науками, чинним законодавством і маючи практичну діяльністю в області права, завжди були затребувані в цивілізованому суспільстві, адже порядок в державі, благополуччя його громадян невід’ємно пов’язані з максимальним дотриманням і повагою прав і свобод людини.

Це важке завдання для молодої держави, але від її вирішення залежить життєздатність будь-якого цивілізованого суспільства. І сьогодні, юристи і правознавці, щоденно стикаючись з найрізноманітнішими проблемами, твердо стоять на позиціях підвищення правової культури українських громадян різних верств населення, бо забезпечення правових гарантій на практиці вимагає не мало зусиль і ерудиції, гарної професійної кваліфікації та досвіду юридичної роботи.

Саме тому, 8 жовтня, за активну роботу в Союзі юристів України та вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, зміцнення законності і правопорядку Голова Союзу юристів України С.М. Піскун нагородив Почесною грамотою заступника міського голови О.І. Федину та подякою начальника відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради О.М. Кудрявського.

Також, цього дня керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради Володимир Анатолійович Галицький від імені міського голови Наталії Миколаївни Дзюби вручив грамоти працівникам відділу «Яготинське бюро  правової допомоги» Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за сумлінну, наполегливу працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків, добросовісне виконання поставлених завдань, активну життєву і громадянську позицію та з нагоди Дня юриста:

- заступнику начальника відділу “Яготинське бюро правової допомоги” Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександрі Олександрівні Міклусі;

- головному спеціалісту відділу “Яготинське бюро правової допомоги” Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталії Анатоліївні Підстрелі.

Обравши нелегкий шлях, який вимагає кришталевої чесності, принциповості, неупередженості, об’єктивності, всі юристи, присвятили своє життя служінню високим принципам права та його величності Закону.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора