Розширена нарада при керівництві Київської облдержадміністрації

Дата: 19.04.2018 09:25
Кількість переглядів: 474

Фото без опису18 квітня перший заступник Яготинського міського голови Сергій Олександрович Овчаренко прийняв участь у розширеній нараді при керівництві Київської обласної державної адміністрації, яка відбулася в приміщенні Яготинської райдержадміністрації. Нарада відбулась за участі першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації А.Є.Анісімова, заступника голови облдержадміністрації І.М.Турчака, голови Яготинської райдержадміністрації В.С.Шмигановського, голови Яготинської районної ради В.Г.Грицая, першого заступника міського голови С.О. Овчаренка, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, заступників та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, голів виконавчих комітетів місцевих рад, керівників промислових та сільськогосподарських підприємств,  медичних та навчальних закладів, інших  установ та організацій м. Яготин та Яготинського району. 

На порядку денному були розглянуті питання:
1. Про хід впровадження медичної реформи у Яготинському районі.
2. Про реалізацію реформи в галузі освіти.
3. Про проблемні питання у сфері житлово-комунального господарства Яготинського району та будівництва і ремонту об’єктів соціальної інфраструктури.
4. Про екологічну ситуацію в Яготинському районі та впровадження екологічних заходів.
5. Про основні завдання впровадження у Яготинському районі реформи місцевого самоврядування на 2018 рік.
6. Про оновлення містобудівної документації у Яготинському районі.
7. Про стан впровадження реформи соціальної сфери у Яготинському районі.

Всі виступаючі провели детальний аналіз кожної галузі району. Були окреслені також основні проблеми та надані конкретні рекомендації для подальшої роботи.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора