Патріотичний флеш-моб «Щастя тобі, Яготин!»

Дата: 21.09.2018 17:54
Кількість переглядів: 1122

Фото без опису21 вересня яготинці згадують не лише захисників, для яких яготинська земля стала останнім місцем вічного спокою, а й святкують Різдво Пресвятої Богородиці, у народі - друга Пречиста. 

І сьогодні учні Яготинського НВК «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3» провели патріотичний флеш-моб «Щастя тобі, Яготин!». Зокрема, вихованці школи вишикувались на площі, створивши «живі» слова «Яготин», а також двох птахів та сонце. 

Цьогорічний флешмоб завершує тематичний тиждень «Щасливі діти – успішне місто» і приурочений до дня Миру, який у світі відзначається також 21 вересня.

"Лелеки, за повір’ям, приносять мир та щастя в дім. І наші лелеки, «намальовані» учнями та вчителями у вишиванках, є символом мирного неба, сонячного світла, символом любові до рідного краю. Хай приносять вони щастя кожній людині, нашій шкільній родині, нашому рідному місту – Яготину!", - зауважує заступник директора з навчально-виховної роботи Яготинського НВК № 3 Ірина Василівна Складна.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора