З ювілеєм - комунальне підприємство "Яготинський Водоканал"

Дата: 01.10.2018 17:55
Кількість переглядів: 1374

Фото без описуКомунальне підприємство «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» розташоване в нашому місті на вулиці Каштанова Алея, 4. Тут працює великий та дружний, високопрофесійний колектив, який надає послуги населенню, підприємствам та організаціям міста з безперебійного постачання питної води, проводить її лабораторний аналіз, забезпечує водовідведення, проводить збирання і оброблення виробничо-побутових стічних вод, протипожежні роботи.

1 жовтня  секретар міської ради Тетяна Іванівна Рубанчук, від імені міського голови Н.М. Дзюби, привітала дружній колектив комунального підприємства «Яготинський Водоканал», в особі його керівника Миколи Івановича Дзюби з ювілеєм. Цього дня підприємству виповнилося 25 років.

- Відзначення ювілею підприємства – завжди хвилююча подія для його працівників, - зауважила секретар міської ради Тетяна Іванівна. - Разом з тим, це свято є даниною пам’яті наших предків, які розбудовували рідне місто і заповіли берегти та зміцнювати його. Вітаю мудрих наставників та молоде покоління, які кожен день своєю працею стабільно забезпечують водою та підтримують в належному стані об’єкти водопровідного, каналізаційного господарства. Я бажаю Вам щасливого свята, міцного здоров’я, благополуччя, родинної злагоди та багато успіхів на життєвому шляху. Нехай із кожним роком розквітає комунальне підприємство «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства».

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток підприємства, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків, уміння належним чином організувати роботу «Водоканалу» та з нагоди 25-ї річниці заснування комунального підприємства «Яготинське ВУ ВКГ»секретар міської ради Т.І. Рубанчук вручила подяку та цінний подарунок начальнику КП “Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Миколі Івановичу Дзюбі.

За багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх посадових обов’язків, активну громадянську позицію та з нагоди 25-ї річниці заснування комунального підприємства «Яготинське ВУ ВКГ» секретар міської ради Т.І. Рубанчук вручила подяки та цінні подарунки:

- оператору станції очистки комунального підприємства Валентину Олексійовичу Марченку;

- оператору хлораторної установки комунального підприємства Ларисі Андріївні Береговій;

- машиністу КНС комунального підприємства Юрію Олександровичу Кулику;

- бухгалтеру по матеріалах комунального підприємства Ользі Іванівні Мироненко;

- слюсару-ремонтнику  комунального підприємства Аркадію Леонідовичу Ковкраку;

- обліковцю по розрахунках за водопостачання та водовідведення комунального підприємства Надії Василівні Хмельницькій;

- пробовірнику комунального підприємства Світлані Миколаївні Куцупатрій.

КП  «Міськсвітло» було засновано 1 жовтня 1993 року, яке очолює Микола Іванович Дзюба з дня його заснування.

Метою діяльності підприємства є забір, очищення та постачання води, відведення, очищення стічних вод, безперебійне забезпечення послугами централізованого постачання холодної води у м. Яготині, вирішення питань щодо реконструкції та розширення діючих мереж водопостачання та водовідведення. Розробка перспективних планів та проектів водопостачання, видача технічних умов та погодження проектів будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів водопроводу та каналізації та інше.

Взагалі ж перелік нововведень комунального підприємства – значний. За час його існування на балансі підприємства перебуває водонасосна станція другого підйому, яка подає в розподільчу мережу міста очищену питну воду. Окрім того підприємство має очисні споруди, які здійснюють прийом стічних вод, очищують їх і вже потім очищену воду скидають до водойм.

Невід’ємною частиною підприємства є лабораторії. В Яготинському Водоканалі їх дві: хімлабораторія стежить за якістю води, що подається у місто та лабораторія стічних вод, яка контролює якість очищення води перед скиданням її у річку.

Робота комунального підприємства на цьому не завершується, бо продовжують працівники Яготинського Водоканалу втілювати нововведення в життєдіяльність міста.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора