До уваги яготинців!

Дата: 13.07.2018 17:58
Кількість переглядів: 463

Фото без опису14 червня під час засідання тридцять п'ятої сесії Яготинської міської ради VII скликання було прийнято рішення "Про списання з балансу комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» багатоквартирних будинків". 

До Вашої уваги текст рішення

 

Фото без опису
УКРАЇНА
ЯГОТИНСЬКА МІСЬКА РАДА
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

Про списання з балансу комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» багатоквартирних будинків

Відповідно статей 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 року  №301, Яготинська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 1. Списати з балансу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» багатоквартирні будинки, у яких розташовані  приміщення  приватної  та  інших форм власності.

2. Для списання з балансу багатоквартирних будинків балансоутримувачу утворити  комісію.

3. За результатами роботи комісії скласти акти про списання багатоквартирних будинків з балансу за формою згідно додатку. Списання з балансу завершити у строк не більше двох місяців.

4. У разі, коли у списаному з балансу багатоквартирному будинку комісією встановлено наявність окремих квартир та/або нежитлових приміщень, які не перебувають у приватній власності та право державної чи комунальної власності на яких не зареєстровані, перелік таких квартир та/або нежитлових приміщень подається комісією на розгляд міської ради для визначення  балансоутримувача.

5. Доручити першому заступнику міського голови Овчаренку С.О. затверджувати подані комісією акти про списання багатоквартирних будинків з балансу.

6. Комунальному підприємству Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» продовжити надання послуг з утримання  будинків і споруд та прибудинкових територій до моменту підписання договору науправління або до прийняття співвласниками рішення щодо форми управління багатоквартирним будинком згідно із Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

9. Рішення підлягає офіційному оприлюдненню шляхом його опублікування на офіційному веб-сайті Яготинської міської ради, а також шляхом розміщення оголошень на інформаційних стендах у під’їздах будинків.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Овчаренка С.О. та постійну депутатську комісію міської ради з питань приватизації, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, благоустрою, підприємництва, торгівлі та транспорту.     

Міський голова                                                                                     Н.М. Дзюба

 

14 червня 2018 року

№ 1454-35- VІІ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора