Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 22.11.2017 17:58
Кількість переглядів: 506

Фото без опису22 листопада відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби. На порядок денний засідання було винесено 13 питань.

На початку засідання члени виконкому з метою забезпечення своєчасного прибирання снігу та належного утримання площ, вулиць, доріг, провулків, прибудинкових територій, місць масового відпочинку населення, а також ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, пов’язаних з сильними сніговими заметами, прийняли рішення про організацію робіт по розчищенню території міста від снігу. Відповідно до цього рішення були затверджені схеми маршрутів транспортних засобів комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» при розчистці території міста від снігових заметів; заходи щодо ліквідації снігових заметів на території міста та розподіл вулиць міста, їх розчищення від снігу між підприємствами Яготинське Рай ДУ та Комунальник.

Враховуючи результати технічної інвентаризації окремих об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Яготин члени виконавчого комітету вирішили присвоїти об’єктам нерухомого майна – нежитловим приміщенням, які належать до комунальної власності територіальної громади міста Яготин, самостійні поштові адреси.

З метою проведення Новорічних та Різдвяних свят на належному рівні, створення святкового настрою в місті, забезпечення більш привабливого естетичного вигляду будівель, підприємств, установ, організацій, будинків приватного сектору, естетичного оформлення вітрин, зовнішнього та внутрішнього дизайну закладів, облаштування прилеглої території,  виконавчий комітет Яготинської міської ради вирішив провести щорічний огляд-конкурс «Новорічний настрій». Огляд-конкурс проводитиметься за участі мешканців міста Яготин у  новорічно-різдвяному оформленні міста з використанням світлових елементів, сучасних оздоблювальних матеріалів та святкових прикрас.

Члени виконкому розглянули документи та прийняли рішення про надання дозволу громадянам та ФОП на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків і нежитлових будівель-магазинів в м. Яготин; про присвоєння та зміну поштових адрес; про  надання органом опіки та піклування дозволу опікуну на придбання нерухомого майна від імені недієздатної особи; про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора