Шановні жителі та гості міста!

Дата: 26.11.2018 17:58
Кількість переглядів: 678

Фото без описуУ зв'язку з численними зверненнями жителів міста до органу місцевого самоврядування та відповідно до законів України "Про місцеве самоврядування Україні", "Про благоустрій населених пунктів", рішення сесії Яготинської міської ради 26.06.2014 № 2614-48-VI "Про затвердження Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготині" Яготинська міська рада звернулась до директора Яготинської дільниці ТОВ "Кононівський елеватор" В.А. Воловика щодо проведення термінових та невідкладних заходів по недопущенню потрапляння в атмосферне повітря продуктів переробки (обробки) зернових культур (кукурудзи) через системи очистки та осідання їх на подвір'ях житлових будинків мешканців міста, дорогах, тощо.

26 листопада першим заступником міського голови С.О. Овчаренком було здійснено виїзд до підприємства та мікрорайону міста "Залізничний вокзал" та не виявлено викидів в атмосферне повітря.

Додатково до міської ради надійшла письмова відповідь директора Яготинської дільниці ТОВ "Кононівський елеватор" В.А. Воловика.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора