Дитячі очі та щирі усмішки – справжнє щастя

Дата: 06.12.2023 11:31
Кількість переглядів: 651

Фото без описуКожна дитина мріє про диво, про здійснення найзаповітніших мрій та про втілення справжньої новорічної казки. Не є виключенням і діти, які з різних причин не відчували тепла та любові від рідних батьків. Такі діти виховуються в дитячих будинках сімейного типу, що функціонують на території Яготинської міської територіальної громади. Зараз налічується 2 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 11 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та власних 3 дітей.  

На виконання Яготинської міської комплексної програми підтримки сім‘ї та забезпечення прав дітей «Щаслива родина - успішна країна» затвердженої рішенням сесії  Яготинської міської ради від 08 липня 2021 року N 1336-12-VIII в якій одним із напрямків є забезпечення конституційних прав і законних інтересів дітей та пункту 28 постанови Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2002 р. N 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», працівники Служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради та Центру соціальних служб Яготинської міської ради завітали до дитячого будинку сімейного типу, привітали дітей подарунками  побажали дітям успіхів у навчанні, здійснення всіх мрій, міцного здоров’я та звісно якнайскорішої перемоги.

Батькам-вихователям Роговець Марії Валеріанівні та Роговець Віталію Олексійовичу подякували за їхню щоденну нелегку, але таку почесну місію.  Батьки-вихователі  Фріц Юрій Францович та Фріц Світлана Володимирівна перебувають разом  дітьми закордоном, та їхнє щоденна клопітка праця заслуговує похвали та захоплення. Дякуємо Всім, хто прихистив дітей, які потребують підтримки особливо в наш час. Адже бачити радісні дитячі очі та щирі усмішки – справжнє щастя.

 

За інформацією Служби у справах

дітей та сім’ї Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора