Засідання Робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами на території Яготинської міської територіальної громади

Дата: 06.12.2023 11:35
Кількість переглядів: 699

Фото без описуПід головуванням керівника робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами Юрія Михайлова, 05.12.2023 в малому залі засідань Яготинської міської ради відбулося засідання Робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами на території Яготинської міської територіальної громади за участі членів робочого органу,з метою розгляду поданих заяв суб’єктами господарювання про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

На порядку денному було розглянуто ряд питань: про розгляд заяв розповсюджувачів зовнішньої реклами щодо надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами  по вул. Вокзальна, 6-а в м. Яготині (спеціальні рекламні конструкції на фасаді будівлі) та по вул. Незалежності, 140 в м. Яготині (спеціальна рекламна конструкція на даху будівлі).

        За результатами засідання: членами робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами на території Яготинської міської територіальної громади  одноголосно прийнято відповідні рішення згідно чинного законодавства  з урахуванням  Типових правил розміщення зовнішньої реклами та Закону України  «Про рекламу».

Інформує сектор торгівлі, підтримки підприємництва

та реклами апарату Яготинської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора