Атестація педагогічних працівників закладів освіти по-новому

Дата: 06.12.2023 14:52
Кількість переглядів: 715

Фото без опису05 грудня 2023 року директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради Оксаною Миненок проведено круглий стіл для вихователів-методистів закладів дошкільної освіти щодо організації.

Під час засідання творчої групи вихователі-методисти мали змогу систематизувати свої знання нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України з особливостей підвищення професійного розвитку педагогічних працівників та розширили свої знання щодо проведення атестації в 2023-2024 навчальному році відповідно до нового Положення.

З метою поліпшення теоретичних знань та практичних навичок  із забезпечення методичного супроводу атестації педагогічних працівників у закладах дошкільної освіти під час круглого столу вихователі-методисти розібрали проблемні ситуації, які виникають у роботі атестаційних комісій.

На завершення Оксаною Вікторівною було надано рекомендації щодо ефективної організації атестації педагогічних працівників у закладах дошкільної освіти.   

 

Інформацію для розміщення на сайті надано Яготинським центром професійного розвитку педагогічних працівників



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора