Громадське обговорення щодо перейменування вулиць та провулків

Дата: 27.12.2023 12:21
Кількість переглядів: 825

Фото без описуНагадуємо що в Яготинській міській територіальній громаді проходить громадське обговорення щодо перейменування вулиць та провулків.

Відповідно до вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімів» (далі – Закон), Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» Комісією з упорядкування (найменування та перейменування) назв об’єктів топоніміки та інших об’єктів права власності на території Яготинської міської територіальної громади, створеної рішенням виконавчого комітету міської ради від 15 червня 2022 року №105 (далі – Комісія) внесена пропозиція щодо переліку об’єктів топоніміки (вулиць), назви яких підлягають перейменуванню.

З 30.10.2023 року проводиться громадське обговорення щодо перейменування вулиць та провулків, та фіксується звернення всіх громадян щодо корегування.

Коригований список уточнень по перейменування вулиць та провулків Яготинської міської територіальної громади.

Відповідальною особою в Яготинській міській територіальній громаді визначено Ільчук Аліну Ігорівну, в.о. начальника відділу з питань містобудування та архітектури апарату Яготинської міської ради, ел-адреса archiyagotg@ukr.net, тел. 0992695108.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора