Проєкти рішень виконавчого комітету

Дата: 15.01.2024 16:50
Кількість переглядів: 473

2024 рік

На засідання виконкому 22 квітня 2024 року

1. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за І квартал 2024 року. Додаток.

2. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за І квартал 2024 рокуДодаток.

3. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за І квартал 2024 рокуДодаток.

4. Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за І квартал 2024 рокуДодаток.

5. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за І квартал 2024 рокуДодаток.

6. Про підсумки роботи Комунального підприємства теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» за І квартал 2024 рокуДодаток.

7. Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за І квартал 2024 рокуДодаток.

8. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за І квартал 2024 рокуДодаток.

9. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за І квартал 2024 року. Додаток.

10. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Кирильське» за І квартал 2024 року. Додаток.

11. Про переведення квартири № 1 за адресою: вул. Захисників України, буд. 28, с. Фарбоване, Бориспільський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси (Ульянченко О.М.).

12. Про переведення квартири № 1 за адресою: вул. Київська, буд. 4-В, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння самостійної адреси (Свистільник Н.М., Свистільник М.М., Свистільник Р.М.).

13. Про переведення квартири № 3 за адресою: вул. Київська, буд. 4-В, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси (Жежук О.В.).

14. Про переведення квартири № 4 за адресою: вул. Київська, буд. 4-В, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси (Сидоренко Т.О., Сидоренко О.В.).

15. Про надання дозволу Гончарівській Валентині Іванівні на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж міста Яготина індивідуального житлового будинку за адресою: вул. Рильського Максима, 106,  м. Яготин.

16. Про надання погодження фізичній особі-підприємцю Гузову Максиму Анатолійовичу на розміщення дитячих розважальних атракціонів та торгівельних наметів для здійснення торгівлі на вул. Незалежності (поруч з стадіоном «Колос») в м. Яготині.

17. Про надання Б.Є.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

18. Про надання Б.Д.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

19. Про надання Б.Є.М. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

20. Про надання Б.Я.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

21. Про надання Б.Є.С. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

22. Про надання Б.С.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

23. Про надання Б.С.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

24. Про недоцільність позбавлення батьківських прав М.Ж.Ю., … року народження, відносно малолітньої дитини М.Г.Т., … року народження. Конфіденційна інформація.

25. Про недоцільність позбавлення батьківських прав Д.Ю.В., … року народження, відносно малолітньої дитини Д.Б.Ю., … року народження. Конфіденційна інформація.

26. Про розгляд заяви громадянина України К.В.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.В.М., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. Конфіденційна інформація.

27. Про розгляд заяви громадянина України Р.А.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Р.М.М., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. Конфіденційна інформація.

28. Про взяття М.Д.С. на квартирний облік при виконавчому комітеті Яготинської міської ради. Конфіденційна інформація.

29. Про взяття Н.В.А. на квартирний облік при виконавчому комітеті Яготинської міської ради. Конфіденційна інформація.

На засідання виконкому 28 березня 2024 року

1. Про створення Комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та  інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури. Додаток1. Додаток2

2. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Яготинської міської територіальної громади від 22 березня 2024 року № 2. Додаток

3. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна, виділеного в порядку поділу житлового будинку за вул. Дмитрівська, буд. 59, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

4. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту будівництва «Нове будівництво господарської споруди фермерського господарства с. Засупоївка, Бориспільський район, Київська обл.»

5. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна.

6. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна.

7. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна, що розташований за вул. Озерна, 44 а, с. Добраничівка, Бориспільський р-н, Київська область

8. Про погодження фізичній особі - підприємцю Мойсаку Ігорю Володимировичу тимчасового торгового місця для здійснення виїзної торгівлі з палатки розсадою квітів та квітковою продукцією в кашпо на вул. Вокзальній (поблизу торговельного майданчика для здійснення торгівлі продовольчими товарами) в м. Яготині. Додаток

9. Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини Яготинської міської ради. Додаток

10. Про затвердження висновку про недоцільність визначення місця проживання малолітньої дитини  Д.Б.Ю., ...року народження. Конфіденційна інформація.

11. Про надання К.П.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

12. Про надання М.М.І. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

13. Про надання М.Ю.І. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

14. Про надання Р.Д.С. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

15. Про надання Р.Є.С. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

16. Про надання Т.М.А. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

17. Про надання Т.А.А. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

18. Про надання Т.А.А. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Конфіденційна інформація.

19. Про розгляд заяви громадянина України В.І.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи В.Г.М., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. Конфіденційна інформація.

20. Про розгляд заяви громадянина України К.О.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.С.П., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. Конфіденційна інформація.

21. Про розгляд заяви громадянина України К.В.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи С.В.Л., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. Конфіденційна інформація.

22. Про розгляд заяви громадянина України К.М.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.В.М., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. Конфіденційна інформація.

23. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 04 березня 2024 року № 91. Конфіденційна інформація.

24. Про надання матеріальної допомоги Захисникам та Захисницям України. Додаток Конфіденційна інформація.

25. Про надання одноразової матеріальної допомоги. Додаток Конфіденційна інформація.

На засідання виконкому 04 березня 2024 року

1. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за 2023 рік. Додаток

2. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за 2023 рік. Додаток

3. Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за 2023 рік. Додаток

4. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за 2023 рік. Додаток

5. Про підсумки роботи Комунального підприємства теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» за 2023 рік. Додаток

6. Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за 2023 рік. Додаток.

7. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за 2023 рік. Додаток

8. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за 2023 рік. Додаток

9. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Кирильське» за 2023 рік. Додаток

10. Про проведення двомісячника благоустрою та озеленення території Яготинської міської територіальної громади. Додаток1. Додаток2

11. Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у місті Яготині

12. Про затвердження Положення про проведення конкурсу на створення туристичного логотипу Яготинської міської територіальної громади. Додаток

13. Про затвердження Положення про проведення конкурсу «Яготинщина неймовірна. Туристичні цінності нашої громади». Додаток

14. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 10 лютого 2023 року № 16 «Про покладення обов’язків за ведення військового обліку у старостинських округах Яготинської міської ради».

15. Про покладення повноважень щодо вчинення нотаріальних дій.

16. Про покладення повноважень щодо посвідчення довіреностей.

17. Про внесення змін до складу комісії зі здійснення контролю за станом благоустрою населених пунктів Яготинської міської територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 20 січня 2021 року № 01 «Про створення комісії  Яготинської міської ради зі здійснення  контролю за станом благоустрою населених пунктів Яготинської міської територіальної громади». Додаток

18. Про внесення змін до складу комісії з обстеження зелених насаджень та паркових зон на території  населених пунктів Яготинської міської територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 20 січня 2021 року № 02 «Про створення комісії з обстеження зелених насаджень та паркових зон на території населених пунктів Яготинської міської територіальної громади». Додаток

19. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Майбороді Ярославу Леонідовичу на виготовлення проєктної документації та підключення водопровідних та каналізаційних мереж міста Яготина до земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:07:055:0027).

20. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єктам нерухомого майна, що розташовані за вул. Музейна, 11-Б, с. Добраничівка, Бориспільський р-н, Київська обл.

21. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єктам нерухомого майна, що розташовані за вул. Музейна, 11-Б, с. Добраничівка, Бориспільський р-н, Київська обл.

22. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна – громадському будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, що розташований за вул. Миру, 56, с. Сотниківка, Бориспільський р-н, Київська обл.

23. Про надання погодження фізичній особі – підприємцю Борисенку Олександру Олександровичу на розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження підприємницької діяльності з роздрібної торгівлі живими квітами в м. Яготині.

24. Про надання погодження фізичній особі – підприємцю Лупан  Олені Іванівні розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження підприємницької діяльності з роздрібної торгівлі живими квітами в м. Яготині.

25. Про надання погодження фізичній особі – підприємцю Приходьку Андрію Миколайовичу на розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження підприємницької діяльності з роздрібної торгівлі живими квітами в м. Яготині.

26. Про надання погодження фізичній особі – підприємцю Мойсаку Ігорю Володимировичу на розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження підприємницької діяльності з роздрібної торгівлі живими квітами в м. Яготині.

27. Про надання погодження фізичній особі – підприємцю Перцовій Ніні Іллівні на розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження підприємницької діяльності з роздрібної торгівлі живими квітами в м. Яготин.

28. Про надання погодження фізичній особі – підприємцю Плосі Віті Анатоліївни на розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження Підприємницької діяльності з роздрібної торгівлі живими квітами в м. Яготині.

29. Про надання погодження фізичній особі – підприємцю Хрупчик Тетяні Олександрівні на розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження підприємницької діяльності з роздрібної торгівлі живими квітами в м. Яготині.

30. Про надання погодження фізичній особі – підприємцю Шейку Анатолію Анатолійовичу на розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження підприємницької діяльності з роздрібної торгівлі живими квітами в м. Яготині.

31. Про надання погодження фізичній особі – підприємцю Чепіль Аллі Валеріївні на розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження підприємницької діяльності з роздрібної торгівлі живими квітами в м. Яготині.

32. Про відмову у наданні погодження фізичній особі Неділі Л.А. на тимчасове торгове місце розміщення об’єкта торгівлі (столика) для здійснення  виїзної торгівлі живими квітами по вул. Вокзальній (поблизу торговельного майданчика для здійснення торгівлі продовольчими товарами) в м. Яготині.

33. Про надання дозволу фізичній особі Мельнику В.М. на розміщення зовнішньої реклами у вигляді рекламної конструкції типу «Білборд» (двосторонній) по вул. Київській в м. Яготині.

34. Про відмову у наданні дозволу фізичній особі Мельнику В.М. на розміщення зовнішньої реклами у вигляді рекламної конструкції типу «Білборд» (двосторонній) по вул. Толбухіна в м. Яготині.

35. Про встановлення опіки над малолітньою дитиною – сиротою Ч.Б.Ю.  та призначення  опікуна Ч.Н.М.. Конфіденційна інформація.

36. Про встановлення піклування над неповнолітньою дитиною-сиротою Ч.О.Ю. та призначення піклувальником Ч.Н.М..Конфіденційна інформація.

37. Про доцільність позбавлення батьківських прав К.Р.А. відносно малолітньої дитини К.Н.Р.Конфіденційна інформація.

38. Про скасування статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів Г.В.А..Конфіденційна інформація.

39. Про розгляд заяви громадянина України Г.В.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Г.В.П., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.Конфіденційна інформація.

40. Про розгляд заяви громадянина України Д.А.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Д.В.В., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.Конфіденційна інформація.

41. Про розгляд заяви громадянина України К.І.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Б.О.В., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.Конфіденційна інформація.

42. Про розгляд заяви громадянина України Л.С.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Г.А.С., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.​​​​​​​Конфіденційна інформація.

43. Про розгляд заяви громадянина України М.В.А. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи П.О.Л., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.​​​​​​​Конфіденційна інформація.

44. Про розгляд заяви громадянина України М.В.І. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи М.Г.М., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.​​​​​​​Конфіденційна інформація.

45. Про розгляд заяви громадянина України Н.Є.П. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Н.Л.І., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.​​​​​​​Конфіденційна інформація.

46. Про розгляд заяви громадянина України О.Д.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи О.Л.П., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.​​​​​​​Конфіденційна інформація.

47. Про розгляд заяви громадянина України Р.С.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Р.О.В, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.​​​​​​​Конфіденційна інформація.

48. Про розгляд заяви громадянина України С.В.Г. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи С.Г.Г., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.​​​​​​​Конфіденційна інформація.

49. Про розгляд заяви громадянина України С.О.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи С.О.Г., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.​​​​​​​Конфіденційна інформація.

50. Про розгляд заяви громадянина України Х.О.С. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Х.В.П., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.​​​​​​​Конфіденційна інформація.

51. Про розгляд заяви громадянина України Ш.О.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи С.Г.П., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.​​​​​​​Конфіденційна інформація.

52. Про взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті Яготинської міської ради Б.О.Ю..​​​​​​​Конфіденційна інформація.

53. Про взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті Яготинської міської ради Г.А.А..​​​​​​​Конфіденційна інформація.

54. Про взяття О.А.В. на квартирний облік при виконавчому комітеті Яготинської міської ради. ​​​​​​​Конфіденційна інформація.

55. Про взяття О.О.А. на квартирний облік при виконавчому комітеті Яготинської міської ради. ​​​​​​​Конфіденційна інформація.

56. Про взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті Яготинської міської ради Р.А.Ю..​​​​​​​Конфіденційна інформація.

57. Про взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті Яготинської міської ради Ч.Я.П..​​​​​​​Конфіденційна інформація.

58. Про внесення змін до облікової справи перебування на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради П.С.І..​​​​​​​Конфіденційна інформація.

59. Про надання матеріальної допомоги. Додаток. ​​​​​​​Конфіденційна інформація.

60. Про надання матеріальної допомоги Захисникам та Захисницям України. Додаток. ​​​​​​​Конфіденційна інформація.

На засідання виконкому 12 лютого 2024 року

1. Про переведення квартири № 2 за адресою: вул. Київська, буд. 4-В, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

2. Про присвоєння нової адреси частині житлового будинку, що розташований за пров. Лобановського Валерія, буд. 29, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

3. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна, виділеного в порядку поділу житлового будинку, господарських будівель та споруд за вул. Заводська, буд. 25, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

4. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна, виділеного в порядку поділу житлового будинку, господарських будівель та споруд за вул. Заводська, буд. 25, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

5. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна, виділеного в порядку поділу житлового будинку, господарських будівель та споруд за вул. Ціолковського, буд. 46, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

6. Про присвоєння нової  самостійної адреси об’єкту нерухомого майна - господарському будинку спортивної споруди «Стадіон Кристал» Яготинської міської ради.

7. Про переведення квартири № 1 за вул. Гагаріна, буд. 41, с. Лемешівка, Яготинський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

8. Про переведення квартири № 2 за вул. Гагаріна, буд. 41, с. Лемешівка, Яготинський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

9. Про надання дозволу громадянам України на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

10. Про доцільність позбавлення батьківських прав К.М.А. відносно малолітньої дитини К.Б.М. (конфінденційна інформація).

11. Про доцільність позбавлення батьківських прав П.А.О. відносно неповнолітньої дитини П.А.А. (конфінденційна інформація).

12. Про встановлення опіки над П.М.Є. та відповідність його інтересам дитини (конфінденційна інформація).

13. Про затвердження висновку про доцільність усиновлення та відповідність його інтересам малолітньої дитини К.Д.В. (конфінденційна інформація).

14. Про надання дозволу Г.Т.В. вчинення правочину, укладення договору дарування нерухомого майна (конфінденційна інформація).

15. Про надання дозволу П.О.І. вчинення правочину, укладення договору дарування нерухомого майна (конфінденційна інформація).

16. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування С.А.С. (конфінденційна інформація).

17. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування Ш.М.А. (конфінденційна інформація).

18. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування Ш.Є.А (конфінденційна інформація).

19. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування Ш.Ю.А (конфінденційна інформація).

20. Про надання В.А.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфінденційна інформація).

21. Про надання Г.В.А. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфінденційна інформація).

22. Про надання К.Т.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфінденційна інформація).

23. Про надання Н.Є.А. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфінденційна інформація).

24. Про надання П.П.Д. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфінденційна інформація).

25. Про надання С.А.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфінденційна інформація).

26. Про надання С.Т.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфінденційна інформація).

27. Про надання Х.Б.М. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфінденційна інформація).

28. Про надання Ш.А.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфінденційна інформація).

На засідання виконкому 16 січня 2024 року

1. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за 2024 рік. Додаток.

2. Про визначення Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» і Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» підприємствами, на яких можуть відбувати покарання особи, засуджені до громадських робіт та порушники, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт. Додаток.

3. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

4. Про переведення квартири № 1 та квартири №2 за адресою: вул. Козацька, буд. 48, с. Федорівка, Яготинський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

5. Про переведення квартири № 1 за адресою: вул. Набережна, буд. 64, м. Яготин, Яготинський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

6. Про переведення квартири № 2 за адресою: вул. Набережна, буд. 64, м. Яготин, Яготинський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

7. Про присвоєння нової адреси об’єкту будівництва «Нове будівництво магазину по вул. Мічуріна, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.».

8. Про розгляд заяви громадянина України А.В.А. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи А.Н.В., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфінденційна інформація).

9. Про розгляд заяви громадянина України Б.С.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Б.О.М., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфінденційна інформація).

10. Про розгляд заяви громадянина України В.О.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи В.В.Г., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфінденційна інформація).

11. Про розгляд заяви громадянина України М.О.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи М.Л.І., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфінденційна інформація).

12. Про розгляд заяви громадянина України С.М.М.  щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.О.І., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфінденційна інформація).

13. Про розгляд заяви громадянина України Х.А.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Я.А.Г., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфінденційна інформація).

14. Про розгляд заяви громадянина України Ж.Г.О. щодо надання згоди на встановлення опіки та призначення його опікуном над громадянином України Ж.В.О. (конфінденційна інформація).

15. Про розгляд заяви громадянки України М.В.В. щодо надання згоди на встановлення опіки та призначення її опікуном над громадянкою України С.М.В. (конфінденційна інформація).

16. Про розгляд заяви громадянина України П.Д.В. щодо надання згоди на встановлення опіки та призначення його опікуном над громадянином України Ф.Ю.П. (конфінденційна інформація).

17. Про розгляд заяви громадянина України Т.А.Р. щодо надання згоди на встановлення опіки та призначення його опікуном над громадянкою України Т.Л.П. (конфінденційна інформація).

18. Про розгляд заяви громадянина України Б.В.І. щодо надання згоди на встановлення піклування та призначення його піклувальником над громадянином України Б.А.І. (конфінденційна інформація).

19. Про взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті Яготинської міської ради С.А.С. (конфінденційна інформація).

20. Про надання матеріальної допомоги. Додаток (конфінденційна інформація).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора