РУСЛАН КРАВЧЕНКО: ДЛЯ УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ШКІЛЬНИХ ЛІГАХ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЯ ВЖЕ ПОНАД 2 ТИС. КОМАНД З КИЇВЩИНИ

Дата: 29.01.2024 09:26
Кількість переглядів: 905

Фото без описуПонад 2 тисячі шкільних команд Київщини зареєструвалися для участі у масштабному спортивному проєкті Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч. 💪Це один з найкращих результатів серед областей.  Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 

Найбільше шкільних команд зареєстровано для змагань 🏐з волейболу – 710, 🏀баскетболу – 500, ⚽️футзалу – 437.

💪Позмагатися хочуть школи з усіх 69 громад Київщини.

☝️До закінчення реєстрації залишилося всього кілька днів – до 1 лютого. Не втрачайте свій шанс. Реєструйтеся на сайті https://scl.gov.ua

Руслан Кравченко також повідомив, що 540 команд завершили ппереможцями на рівні шкіл. Вони вже активно готуються до наступного етапу – змагання на рівні громад.

«З деякими командами встиг вже познайомитися особисто. І навіть взяти участь в тренуваннях. Це хлопці з баскетбольної команди «Тайваз» Боярського ліцею «Гармонія» та баскетбольних команд з Бородянки. Знайомство з командами продовжу найближчим часом», – додав начальник Київської ОВА.

 

Інформує Київська обласна військова адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора