Засідання Робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами на території Яготинської міської територіальної громади

Дата: 07.02.2024 14:50
Кількість переглядів: 1038

Фото без описуПід головуванням керівника робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами Юрія Михайлова, 06.02.2024 в малому залі засідань Яготинської міської ради відбулося засідання Робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами на території Яготинської міської територіальної громади за участі членів робочого органу,               з метою розгляду поданих заяв суб’єктами господарювання про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території м. Яготина.

На порядку денному було розглянуто ряд питань: про розгляд заяв розповсюджувачів зовнішньої реклами щодо надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами  по вул. Толбухіна в м. Яготині (рекламна конструкція у вигляді «білборд» (двостороння)) та по вул. Київська в м. Яготині (рекламна конструкція у вигляді «білборд» (двостороння)).

За результатами засідання: членами робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами на території Яготинської міської територіальної громади  одноголосно прийнято відповідні рішення згідно чинного законодавства  з урахуванням  Типових правил розміщення зовнішньої реклами та Закону України  «Про рекламу».

Інформує сектор торгівлі,

підтримки підприємництва 

та реклами апарату

Яготинської міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора