Енергія та спорт: Відкриття шкільних змагань у Яготині

Дата: 27.02.2024 15:57
Кількість переглядів: 1262

Фото без описуВідкриття територіального етапу змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг" у Яготинській громаді відбулося з великим захопленням.

На заході міський голова Наталія Дзюба поспілкувалася із капітанами команд учасників та зауважила, що тут панує неперевершена атмосфера, енергетика дітей надихає і надає сил.

"Адже спорт – це не лише про перемогу. Це й про повагу, про дружбу, про можливості. Де б ви не були і які б перед собою цілі не ставили, коли ви маєте фундамент, а саме фізичну підготовку та активність, – ви обов’язково досягнете успіху!", - наголосила Наталія Дзюба.

Також були присутні начальник відділу освіти Світлана Комаренко, начальник відділу молоді і спорту Лілія Даценко та Юрій Стовбчатий, директор Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи. Головною метою проєкту є залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських рис через спорт, можливість самовиразитися, відчути командний дух, атмосферу спілкування, дружби та психоемоційну підтримку.

Відкрили змагання енергійним, спортивним танцем чарівні дівчатка з черлідингу відділення гімнастики Яготинської ДЮСШ. Шкільні команди будуть змагатися за першість та вихід на всеукраїнський рівень.

Бажаємо перемоги!"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора