УВАГА КОНКУРС! " ЯГОТИНЩИНА НЕЙМОВІРНА. ТУРИСТИЧНІ ЦІННОСТІ НАШОЇ ГРОМАДИ"

Дата: 12.03.2024 09:05
Кількість переглядів: 1218

Фото без описуЖителів громади та всіх охочих запрошуємо до участі в конкурсі «Яготинщина неймовірна. Туристичні цінності нашої громади».

Конкурс проводиться з метою привернення уваги мешканців та гостей громади до багатств історико-культурної та природної спадщини Яготинщини, визначення та підтримки найбільш цікавих та привабливих туристичних об’єктів громади, їх розвитку та просування на туристичному ринку Київської області та України.

Для участі в конкурсі потрібно написати короткий нарис про історію, особливості та цікаві факти про обраний туристичний об’єкт, додати 5-10 фото об’єкта та карту його розташування, або вказати адресу.

Роботи з позначкою на конкурс «Яготинщина неймовірна. Туристичні цінності нашої громади» просимо надсилати на електронну адресу jagotyn-vkt@ukr.net, або подавати в електронному або паперовому вигляді до Відділу культури, туризму та релігій Яготинської міської ради, щоденно, крім вихідних днів, з 8.00 до 17.00 год. (у п’ятницю до 15.45) за адресою: Київська область, Бориспільський район, місто Яготин, вулиця Незалежності, 81, каб. 17, 07700.

До конкурсної роботи додаються відомості про автора, що включають прізвище, ім’я, адресу, контактні дані.

Кінцевий термін подачі заявки - 10.05.2024.

Переможець та два фіналісти конкурсу отримують дипломи та цінні подарунки."

Детальніше за посиланням - Положення про проведення конкурсу «Яготинщина неймовірна. Туристичні цінності нашої громади» (Рішення, Додаток

Розпорядження Яготинської міської ради №46 від 11.03.2024 "Про затвердження складу журі конкурсу "Яготинщина неймовірна. Ткристичні цінності нашої громади"

Організатори конкурсу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора